Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ismertek katonákat? Főleg...

Ismertek katonákat? Főleg olyanokra gondolok akik valamilyen elit egységben szolgálnak/tak vagy kiképzéssel fogalkoznak/tak. Kapcsolatba tudtok velük hozni?

Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésem lenne hozzájuk. Esetleg ismertek olyanokat is akik külföldön szolgálnak/tak, esetleg francia idegen légó,? spanyol idegen légió,? Esetleg Afganisztán?
2013. nov. 6. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:

felmész a kmz facebook oldalára, és ott valószínűleg találsz pár kommandós kommentelőt, likeolót, ismerőst, aztán kapcsolatba lépsz vele

de ha te erre nem jöttél rá magadtól, esélyed sincs, hogy bekerülj közéjük

2013. nov. 7. 14:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Éppen most érdeklődöm és járok utána a dolgoknak.

Senki nem születik úgy hogy azonnal tudja hogy mi a dörgés.

Nem értem hogy ebben a témában miért ilyen negatív mindenki.

Minden kezdőt aki kérdezősködik egyfolytában leszólnak oltogatnak.

Miért nem lehet egyszerűen csak válaszolni a kérdésre??? Miért kell mindig ítélkezni?

Kérek mindenkit aki hajlandó választ adni a kérdésemre hogy csak arra válaszoljon, mert ha másra is kíváncsi leszek akkor majd megkérdezem!

2013. nov. 7. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen amúgy ide az emberek azért jönnek és tesznek fel kérdéseket hogy válaszoljanak rá nem azért hogy szidják őket.Bármilyen hülyeség is a kérdés akkor is a legjobb tudásunk szerint kell rá válaszolni.
2013. nov. 7. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a védelmet.
2013. nov. 8. 03:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pl zöldsapkás voltam amcsiban.
2013. nov. 8. 03:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem segíteni?
2013. nov. 8. 04:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Komolyan zöldsapkás voltál? :O
2013. nov. 8. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!