Ki volt a "jó" a második világháborúban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez buta kérdés, és ilyen nincs, hogy egy "jó". Csak kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol, ki szerint melyik fél a legkevésbé rossz...:)
Ha lehet, érveket is írjatok! Köszi :) a végén majd én is kifejtem a véleményem :)
2013. nov. 9. 08:36
11/25 anonim válasza:
mindenki a háttérből írányító gazdasági és egyéb társaságok célját szolgálta.
12/25 anonim válasza:
Svájc, vigyázott mindenki pénzére, amíg ezek egymást ölték.
13/25 anonim válasza:
Jaja Svájc volt a gonosz gondolom a háttérben svájci frankra adott hitelt a tengelyhatalmaknak és ezért vesztették el a háborút.
14/25 anonim válasza:
Szerintem egyedül a németek irtották a zsidókat, tehát ők.
15/25 anonim válasza:
"Bár ma is nyilas uralom lenne, egész más lenne ez az ország.
16/25 anonim válasza:
"Egy értelmetlen háború volt az kezdettől fogva, amelynek az lett az eredménye, hogy az egyik "rosszat", a nácikat, a másik "gonosz", a bolsevizmus váltotta fel Európa közepén."
Mindkettő jó volt. Egyik győzött, másik vesztett. Ennyi a különbség.
18/25 anonim válasza:
Azt szokták mondani, hogy Svájc volt a 2. világháború legnagyobb nyertese, mert jól megszedták magukat pénzzel, amíg a többi ország ölte egymást. Közbe elég sok piszkos üzletet bonyolítottak le, ezért nem lehet mondani, hogy jók voltak.
19/25 anonim válasza:
Egy háborúban soha, senki sem jó, csak az áldozat ártatlan.
20/25 anonim válasza:
Valóban buta kérdés. :) Azért lehidaltam az alternatív történelemi válaszokon. :)
Ha személyes szimpátiát kérdezel, akkor a megtámadott "kis" államokkal tudok szimpatizálni. Hollandia/Jugoszlávia/Finnország stb. pl. ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!