Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A lokátor kiégeti a füvet?

A lokátor kiégeti a füvet?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Myilván feltűnt, hogy kismillió ilyen lokátor van a világon és egyiktől sem kapott még agyrákot senki rajtad kívül. Mellesleg nem hinném, hogy a radar miatt raktak ilyen jelzést ezekre a gépekre, valószínűnek tartom, hogy azért, mert képesek nukleáris fegyvereket hordozni. A radar már szinte kőkorszaki találmánynak számít.
2013. aug. 4. 01:37
 12/21 anonim ***** válasza:

radarkúp környékén megtalálható a "sugárveszély" piktogramja.

És az orvosi rendelőkben is ahol röntgeneznek. Pedig nem igen karnak megölni senkit.

2013. aug. 4. 07:45
 13/21 anonim ***** válasza:

" Mellesleg nem hinném, hogy a radar miatt raktak ilyen jelzést ezekre a gépekre, valószínűnek tartom, hogy azért, mert képesek nukleáris fegyvereket hordozni. "

JAJ! Ez fájt...

Már megbocsáss, de ez nem így van. (Nagyon finoman fogalmazok... Istenem, sokkot kaptam!)

2013. aug. 4. 08:40
 14/21 anonim ***** válasza:

#12 Természetesen a piktogram nem "veszélyes fegyvert" szimbolizál. A vadászgép lokátorát (RADAR) jellemzően nem a földön használják. Így nyilván nem jelent veszélyt a kisugárzása. A figyelmeztetés a szerelés során lényeges, bekapcsolt állapotban nem szerencsés közvetlenül elé állni.

Hozzáteszem, hogy egy radar teljesítménye nagyságrendekkel meghaladja a mikrosütőkét.

2013. aug. 4. 08:53
 15/21 anonim ***** válasza:

A feliratokról, piktogramokról még annyit, hogy a fentebb válaszoló logikája alapján gyerekkoromban azt hittem, hogy a svéd JAS-39 Gripen vadászgépen lévő felirat "FARA" (veszély) azt jelzi, hogy arra van a gép fara... ;-)

[link]

2013. aug. 4. 08:58
 16/21 anonim ***** válasza:

"JAJ! Ez fájt...

Már megbocsáss, de ez nem így van. (Nagyon finoman fogalmazok... Istenem, sokkot kaptam!)"

Én is sokkot kaptam. Nyilván radioaktív a vadászgép, mint a te füled. Meg a mikród. Biztos terroristák tettek a mi konyhánkba is mikrót, meg minden konyhába az országban. Mindenkit szép lassan agyonmikróznak. Veled már sikerrel jártak.

2013. aug. 4. 16:12
 17/21 anonim ***** válasza:

"azért, mert képesek nukleáris fegyvereket hordozni"

Ezen besírtam :D

2013. aug. 4. 16:48
 18/21 anonim ***** válasza:

A kérdésben: "A lokátor kiégeti a füvet?" hol esett szó mikrókról? Te mégis mindig hivatkozol rájuk, meg arra, hogy szerintem veszélyesek lennének - ebből következően hülye vagyok. Nem, nem tartom veszélyesnek a mikrót, magam is használom.

Én - veled ellentétben - nem sértegettelek, csupán felhívtam a figyelmedet, hogy úgy látom nem értesz a lokátorokhoz. A "Sugárveszély" piktogram pedig nem csak radioaktív sugárzások esetén használatos.

A vitát OFF jellege miatt lezártnak tekintem.

2013. aug. 4. 17:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Bocs, az előző (#18) nyilván nem a kérdezőnek ment.
2013. aug. 4. 17:11
 20/21 anonim ***** válasza:

"Ezen besírtam :D"

Mert nem? Láttál te már kamiont? Ha desztilált vizet szállít, akkor is 40-féle matrica van rajta, hogy mennyire veszélyes a rakomány.

2013. aug. 4. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!