Mecsek lokátor mizéria. Likvidálnak?
...., ha
közzéteszem hol vannak komolyabb, veszélyesebb objektumok?
Teljesítménysűrűség (µW/cm²)
Vagy a tisztán maradt Mecsekbe költözhetek?
Jólvan már, sehova nem akar senki lokátort, aztán majd mikor berepkednek a légterünkbe, ezúttal nem békés céllal, akkor meg szivhatjátok a fogaitokat, már ha életben maradtok.
Erre szükség van.
De b@szni is meg szüzen maradni nem lehet, sajnos ez a hátránya.
ma 19:41
Okos, ülj le eggyes!
Lokátor nélkül mégis ki a fenét akarsz te lelőni a levegőböl?
olyan mint csukott szemmel háborúzni...
Sztem is kéne lokátor, mert aza pár földi mozgó vacak nem vmi elég...(sztem a tvtöl és a saját pc-dtöl, vagy a feletted menő magasfeszültségű kábeltöl több sugárzást kapsz mint egy iylen fostol)
Békéscsaba tövében Fürjesnél épült Uniós lokátor.
Ott senkit sem avattak be, nem pánikolnak a várost érő esetlegesen picit nagyobb terhelés miatt.
Bezzeg a Mecsekben?! Olyan ellen lázadnak, ami országosan soha sem volt civilek beleszólására bízva.
Pécsiek éljetek boldogan és egészségesen!
Nem akarok én Nektek sem rosszat.
(Hol marad a közös teherviselés, különbek és egyenlőbbek akik megússzák......)
Idióta vagy kedves pécsi honfitársam, és mint katona sokkal többet tudok az általad semmi vett hadseregről.
Majd visszatérünk, ha én védem meg a pécsi valagadat, már ha lesz esélyem, mert lokátor nélkül nem látjuk ki hova repked be és ezt jelezném egy másik hozzászólónak is.
Kicsit néha gondolkodni kéne nem pedig egyből hőbörögni, mint egy hülye.
A vezetékek a fejed fölött nem zavarnak? Nem félsz hogy agyrákos leszel? ami meg védene minket az nem kell...
az sugárterhelés meg ez-az, de a cigi amit elszívtok, meg a pia amit megszlapáltok, meg a sok szar amit megesztek az nem egészésgtelen mi?
1) Távvezetékekből csak annyi van felettem ami közvetlen a házunkhoz hozza, az meg mindenhol van.
2) Nem iszom alkoholt.
3) Nem dohányzom.
Nem eszek gyorskaját és hasonló szemetet, házilag főzött, életmódomnak megfelelő ételeket fogyasztok.
5) Továbbra sem kell az a szar ide. Ha már ott tartunk, hogy a magyar haderőnek kell megvédenie a határokat, az már úgyis veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!