Az ivartalanított kan kutya vizelete is kiégeti a füvet?
Utolsó, ha az én kérdésem hülyeség, akkor a Te válaszod sem különb.
Senki nem beszélt spermiumról. Én a hormonok miatt kérdeztem, amik amúgy egy ivaros kannál jelen vannak. Ja és nem az összes vizeletről beszélek, mert a szukáké nem égeti ki.
A szukáé is kiégetheti mert a biológiájukból adódóan nitritet választanak ki, evvel úgymond túltrágyázzák a földet. Én megnézném azt a tesztoszteron hormont ami kiégeti a füvet. De könyörgöm csak annyit kellett volna bepötyögnek a gugliba hogy kutya-vizelet-fű-kiéget és egy tonna oldalt kihozott volna ahol le van írva miért van ez, mielőtt te szólsz be nekem úgy hogy lövésed sincs a dologról. Csak megsúgom akármilyen vizelet képes kiégetni a füvet még az emberé is csak más arányban.
Nyilván több ember kell hozzá mint kutya, de az emberé is képes rá, próbáld ki hogy huzamosabb ideig kijársz a kertbe egy helyre.
Te meg ha legközelebb felteszel egy kérdést akkor ne hülyézd le azt aki neked helyes választ ad, anélkül hogy bármi lövésed lenne a témáról. Mert ha egyszer nem tudod a választ, akkor mégis milyen alapon szólod le a másikat?
Aki nem mellesleg az igazat mondja.
Mit nem lehet azon megérteni hogy bármilyen pisi kitudja égetni a füvet? Mások az arányok de a végeredmény ugyanaz.
A kannál ez talán azért jön ki jobban mert több nitritet bocsát ki esetleg méreténél fogva, és célzottan mindig ugyanoda. Míg a szukák általában véletlenszerű helyre csinálják.
Meg ne hasonlítsd már össze egy felnőtt kankutya vizeletét egy gyerek emberével.
Mert a gyerek mindig kimegy megjelölni a bokrát amikor pisilni kell?
Érted már? Marhaságokat mondasz és te szólsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!