Az mit jelent, ha egy nőstény kutya (nem ivartalanított) úgy csinál az embernek, mintha meg akarná. , rákapaszkodik a lábára?
Értem, köszönöm.
Mostanában, hogy olvasgatom itt a kutyás dolgokat, rájöttem, hogy bizony sok dolgot nem tudok a kutyákról. Igaz, akkor gyerek voltam, de ha most tartanék, akkor biztos máshogyan.
Tehát elég rendesen el volt rontva az a kutya.
Egy példát hoznék fel erre, ismerek olyan tenyésztésbe bevont kant, amelyik nem egyszer, de nem is kétszer mutatott agressziót a saját gazdája felé. Nagyon gyakori (főleg szaporítóknál), hogy kannal fedeztetnek, mert hát így jó a kiskutyának és láss csodát, már másnapra olyan a kutya, mint ha meghülyült volna. Tojik a gazdira, agresszív más kutyákkal, állandóan mutatja a domináns jelzéseket, egyszerűen felborult számára a már beállt sorrend. Azzal, hogy ő ilyen kiváltságot kapott, hogy fedezhetett, sokkal magasabb helyre jutott a "falkán" belül.
A tenyésztők legjava azért ért olyan jól a kutyaneveléshez, hogy még egy keményebb ebet is megfelelően kézben tudjanak tartani akkor is, ha rendszeresen hoznak hozzájuk fedezésre szukákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!