Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nem tesz valamit az...

Miért nem tesz valamit az állam a nagy meleg ellen?

Figyelt kérdés
Pl. valami hamuréteget szétszórni a felső légrétegbe, hogy ne érje az országot ennyi napfény.

2013. júl. 28. 22:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Az időjárás így nem befolyásolható. Csak hosszú évek alatt a légkör szennyezésével, tudod globális felmelegedés.

Én is szenvedek ebben a melegben de máskor is volt ilyen meleg, tavaly ennél rosszabb volt ha azt vesszük, sokkal tovább volt meleg és még előtte 2007, 2008. Akkor is voltak ám ilyen melegek. Talán a 2010 az ami hűvösebb csapadékosabb volt, de azt sem nevezném egy enyhe időnek, akkor is simán volt ilyen forróság.

Meg ez tényleg nem vészes ha ennél melegebbet akarsz érezni elég ha lemész a Horvát tenger parta. Én 2 éve voltam ott ott délelőtt 10 kor már akkora volt a hőség hogy a teraszig nem bírtam kimenni nemhogy a 200 méterre arrébb lévő tengerpartra. Amikor hazafelé jöttünk akkor itt is volt vagy 37 fok és akkor annyira megszoktam kint a meleget hogy itt gyakorlatilag nem is izzadtam.

De még a holnapi napot ki kell bírni aztán kedden jön egy kis enyhülés és utána jön vissza ez a forróság.

De örülj ennek jobb mint a tél amikor kezed lábad majd szétfagy és térdig érő hóba kell tipegned hajnalok hajnalán hogy eljuss busszal a munkahelyedre agy az iskolába.

Nagyon rossz volt az főleg idén január februárba el akartam menni dolgozni és nem bírtam a másik utcáig elmenni anélkül hogy ne lett volna csupa hó meg vizes a nadrágom hogy a buszra rendesen felszálljak ahol persze alig volt fűtés és még 20 perc gyalog a munkahelyemig a lejtőn felfelé havas, jeges úton, akkor is azért mert a busz nem bírt felmenni, de mi utasok sem nagyon. Csoda hogy a főnököm nem ölt meg emiatt mert ilyen esetben megértő ha késik egy kicsit az ember, de akkor is durva volt. Én inkább élvezem a nyarat mégha meg is döglök a melegbe de jobb mint a derékig érő hóba gyalogolni.

2013. júl. 28. 22:48
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Ízlések,és pofonok.Én a derékig érő havat jobbnak tartom.-20 ba elvagyok egy pulcsiban.
2013. júl. 28. 23:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

" ne érje az országot ennyi napfény."

Sok a fény, mi?

2013. júl. 29. 07:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha még a repülőgép forgalmat is leállítanák akkor lenne igazán meleg szóval most még örülhetsz is.
2013. júl. 29. 08:38
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hozzanak létre egy Nemzeti Légkondícionáló Berendezést!
2013. júl. 29. 08:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg igazán hozhatna az állam egy üveg sört, és Orbán Viktor személyesen legyezhetne hogy elviseljem a hőséget.

Azt meg mondjuk megnézem hogy te hogy terítesz szét egy egész országot beterítő hamuréteget, mivel juttatod oda, és mennyi lesz a számla. Na meg készíthetnél kezdetben egy tanulmányt hogy ez hogy is marad ott, és milyen élettani hatásai lesznek, satöbbi....hajrá.

2013. júl. 29. 08:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tiltsa be rendeleti úton. Ezentúl minden helyen csakis kellemes 25 °C-os hőmérséklet lehet, finom 5km/h-s keletről fújó szellővel. Akinek a területén ettől eltér, a szabálysértési bírság maximumát köteles befizetni minden egyes alkalommal. Ez megoldja majd a problémát.
2013. júl. 29. 08:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
08:58, vigyázz mit mondasz, még alkotmányba foglalják :D
2013. júl. 29. 09:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Viszket az orrom. Miért nem tesz vmit a magyar állam ezellen???
2013. júl. 29. 10:03
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Azért elgondolkodtam, hogy milyen lenne ha a honvédséget kivezényelnék a Nap ellen, és az űrben rohannának a nap felé AK-kal rövid sorozatok lőve feléXD
2013. júl. 29. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!