Miért nem tesz valamit az állam a nagy meleg ellen?
Figyelt kérdés
Pl. valami hamuréteget szétszórni a felső légrétegbe, hogy ne érje az országot ennyi napfény.2013. júl. 28. 22:05
1/25 anonim válasza:
Hülyéskedsz?
Amit tehetne, hogy növeli az atomenergia termelést ,mesterségesen leviszi a villanyáram árait, így több ember venne klímát és többet menetné.
2/25 anonim válasza:
Téged nem zavar, hogy annak az előállításához ami a tányérodra kerül, ahhoz napfény kell????
Aztán meg hogy szedik össze? Égi porszívóval????
4/25 anonim válasza:
Vagy legalább lőhetnének ide felhőket,hogy a gusztustalan meleget enyhítsék.
5/25 anonim válasza:
"Téged nem zavar, hogy annak az előállításához ami a tányérodra kerül, ahhoz napfény kell???? "
Nem azt írta, hogy csökkentsék nullára, idézem:
"Pl. valami hamuréteget szétszórni a felső légrétegbe, hogy ne érje az országot ENNYI napfény."
6/25 anonim válasza:
Minek ehhez az állam meg hamuréteg? Vegyél magadnak napernyőt! Én is az alatt olvastam egész nap. Amúgy meg ez egyáltalán nem extrém meleg. Nyaralj pár hetet Sevillában, és majd rájössz, milyen kellemes hűvös van itthon. :)
7/25 anonim válasza:
Mért nem nyalja ki az állam a seggem??? Pedig még az adókat is fizetem!!!44 (vagynem)
8/25 anonim válasza:
Ez nem így mûködik, meg erre nincs pénz!
10/25 anonim válasza:
Louis XIV Roi de France et de Navarre válasza:
Na, hétfő este enyhítek egy kicsit. L'état, c'est moi.
Üdv!
Le Roi-Soleil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!