Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik tankot választanátok?

Melyik tankot választanátok?

Figyelt kérdés
Képzeljük azt hogy a II.Világháborúban vagyunk.A Szovjet T-34 könnyű,igénytelen,gyors,nem nagy páncélzattal,kis löveggel.Vagy a Tigris tankot ami nagy páncélzatú,lassú,nagy tűzerejű.Tudom ez két külön műfaj.A Tigris azt arra találták ki hogy viszonylag távolról kilője ellenfelét.A T-34 pedig arra hogy a tankok közé bemegy és kilövi őket.Csak érdekel hogy mit gondol a nép.

2013. ápr. 29. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

inkább ott hogy a gyártása volt nehéz és sok erőforást időt igénylő a tigrisnek. Igy sokszoros zulerőbe voltak elene.

Amugy a városba az öszes tank nehezen mozog nehezen kanyarodik még az mostani m1a2 esek is legnagyob veszéjben a városokban vanak indegyiknek muszáj egyesével meni a szétkő város tőrmelékei meg eltorlaszolhatják az utat mint stalingradba . A Tigris volt a legretegeteb tank és pont olyan ritka is ezért tőkéletesen illik rá a neve.

2013. máj. 1. 07:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer:D Tudom hogy a II.világháborúnak köze nem volt a World of Tanks-hez.Csak egyszerűen érdekel hogy ki mit választana.Ez a két tank szerintem a legismertebb a II-világháborúban az M4 Sherman-on kívül.
2013. máj. 1. 15:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja ezt nem írtam oda.Gyakorlatilag még egy olyan játékot sem találtam aminek köze lett volna a világháborúhoz.Nem tudom hogy lehetne egy emberrel elfoglalni egy várost ami nyüzsög a katonáktól.Meg hogy hogy lehet felrobbantani boozokával egy tigrist mikor egyszerűen lepattant róla a lőszer.Lehet úgy látszik én is a játékok világában élek.Pedig nem.Már tök kicsi korom óta csak a háborús filmeket nézem.Mindig megnéztem a Fegyvertan című sorozatot.Tábornonkok a harcmezőn még most is a kedvenc sorozatom.Minden dokumentum és rendes filmet megnézek a fegyverekről,csatákról.
2013. máj. 1. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
A t-34 csak azért volt jó mert sok volt belőle de egy tigris egyedül is kinyírt 3 t-34est szóval a tigris sokkal jobb volt
2013. jún. 24. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Amit mutat az is, hogy megnyerték vele a háborút. Ja, várj! Mégsem.

A Tiger gyártási költsége több, mint duplája volt a Pantherénak, másfélszer annyi anyag is kellett hozzá, de a harci értéke jóval alulmúlta azt. Vagyis a legyártott 1355db Tigerből lehetett volna 2000-2600 Panther is (másfélszer annyi, mint amennyi egyébként épült).

2013. jún. 24. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!