Mi van akkor, ha nem akarok ölni? Többi lent.
Pl háború lesz, behívnak, bemegyek, de bejelentem , hogy megcsinálok mindent ,de ölni nem fogok.
Ilyenkor mi van?
-elitélnek parancsmegtagadásért vagy lesz*rják kitesznek a frontra és max meghalok ,mert nem lövök?
Véletlen sem a politikusok gyerekét.
Horthy Miklós fiáról nem hallottál?
Nem hiszem, hogy bárki itt már háborúzott, én sem, kívánom, ne is legyen, de:
térj vissza erre a kérdésre akkor, ha volt egy háború, amiben érintett voltál, és megtudjuk hogy lőttél e emberre....
Istenem :D sok ovis írkálja, h "tarkónlőnek, nem lesz tárgyalás stb" xD This is NOT Sparta! bmeg :D
Az lenne, h vagy leszarják és mész ugyan úgy a frontra azt max lelőnek, vagy valami olyan beosztást kapsz amivel kevesebb az esélye, hogy harcolnod is kell, pl valami ellátó/kiszolgáló zászlóaljnál, azt szerelgeted a felszerelést meg szállítgatod a muníciót, kaját, teknikát stb. Meg se tudnám saccolni, h a kettő közűl mejik, mert NEM ÉRTEK HOZZÁ (!!! kimontam gec, én kimondtam! Nem úgy mint a sok Call of Dutyn nevelkedett ovis akik itt osszák az észt a kis fantáziálgatásaik alapján). Nem tudom hogy megy ez, de ha kapásból úgy sorozzák be, h xy egységbe (amit am nem hiszem, h így menne) és pechjedre az pont valami harcoló alakulat, akkor sztem cumi és nem fogja őket érdekelni. Logikusan attól is függ, h hogyan állunk a háborúban, szóval ha a szlotákok már itt lövöldöznek Budapesten akkor nem hiszem, h Te nyavajoghatnál, h nem akarsz embertölni, de ha mi lövöldözünk Pozsonyban és "nyerésre állunk" akkor nem hiszem, h gec.znének veled me minek? Akk még az is elképzelhető, h hazaküldenek, h sorry mégse kellesz mert, mert behívtak 100ezret, és abból mondjuk csak 50 ezerre van szükség a veszteségek pótlására, akkor meg nyílván a legegészségesebb 50ezret akarják. De ha budapesten megy a fight akk nem nagyon válogatnának, hanem mindenki akit csak lehet befognának, h rugdalják má arréb a szlávokat. Sztem alapesetben, szal ha nem tényleg nagyon nagy gáz van, akkor nem foglak ilyen szutyok mezitlábas hadsereget összerkni. Minél nagyobb a baj, minél inkább vesztésre állunk annál jobban fognak vergődni, h mentség az országot, ha nagyon szarul állunk akk lehet, h úgy menne, h akiket össze tudnak szedni azoknak kezébe nyomnak valami fegyvert elmagyarázzák hogy működik és kb ennyi a kiképzés, mert nincs másra idő. De ha posta kihozza neked a parancsot, h be vagy sorozva, és x időn bellül jelenj meg az x laktanyában/sorozóközpontban, akk annyira még nem lehet nagy gáz, lévén, h a posta még kihozza a leveleket, pl Berlin, Stalingrad, Leningrad, vagy épp Budapest ostrománál gáz volt, feltételezem nem is volt posta. :D Aztán a megadott időben szépen elmész, vagy ha nem akk hadbíróság, és lecsuknak, Magyarországon nincs halálbüntetés, semmien esetben sem, szóval a hadbíróság sem fog halálra ítélni, aki meg azt mondja, h majd az őrök meg a katonák meg a faxom elintéznek me nem harcoltál az meg valószínű csak egy hülye kisGYEREK akinek úgysincs semmi köze, és nem is ért hozzá, szóval hülye aki ad a szavukra, mert csak okoskodnak itt a kis álomviláguk alapján. Ha pedig megkapod a behívót, megjelensz az adott helyen adott időben, és még ott mondod a sorozótisztnek, h te márpedig senkin nem fogsz semmiképp sem megölni, akk ha van egy kis esze valami olyan beosztást talál neked amivel hasznos vagy a hadseregnek, de mégse kell senkit kinyírnod, mondtam, pl kiszolgáló/ellátó egységek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!