Mi van akkor, ha nem akarok ölni? Többi lent.
Pl háború lesz, behívnak, bemegyek, de bejelentem , hogy megcsinálok mindent ,de ölni nem fogok.
Ilyenkor mi van?
-elitélnek parancsmegtagadásért vagy lesz*rják kitesznek a frontra és max meghalok ,mert nem lövök?
Ha ezt már időbe jelzed, hogy te nem fogsz senkit megölni, akkor nem fogják rád erőltetni.
Vagy konyhára osztanak be, vagy valamit kitalálnak.
"Eltesznek konyhára."
El mi? :) És akkor lesz egy kétmilliós hadseregben egymillió nyolcszázezer hadtápos. xD
"Ha ezt már időbe jelzed, hogy te nem fogsz senkit megölni, akkor nem fogják rád erőltetni.
Vagy konyhára osztanak be, vagy valamit kitalálnak."
Ja. MAjd az egész tiszti kar azon fog gondolkodni, hogy ezt hogy oldja meg. Úgy tarkón lövik, mint a szart.
de, ölni fogsz
tudod, én még iskolás koromban készítettem ilyen "interjúfélét" olyan idős bácsival, aki kint volt a fronton
fogalmad sincs, milyen az a háború - kívánom mindenkinek, soha ne is tudja meg
"
de, ölni fogsz
tudod, én még iskolás koromban készítettem ilyen "interjúfélét" olyan idős bácsival, aki kint volt a fronton
fogalmad sincs, milyen az a háború - kívánom mindenkinek, soha ne is tudja meg
"
Itt senki sem tudja, mégis mindenki úgy beszél mint valami háborús veterán (tarkón lőnek meg társai).
Régebben amikor volt sorkatonaság, aki nem akart fegyvert fogni, lehetett választania a polgári szolgálatot.
Gondolom fialok vagytok és nem tudjátok. Igen konyhára, vagy egyéb helyekre besorolták őket.
Talán mindenkit fejbelőtek szerintetek, aki elvi, vallási, vagy más szándékból nem fogott fegyvert?
Nem köteleztek rá senkit!
Nem értem én a háborút.
Politikusok elhatározzák hogy háborút indítanak.
A népet meg kötelezik erre?
Akit megtámadnak, szintén a politikus döntenek, úgy, hogy a népet küldik ki ellenük. Véletlen sem a politikusok gyerekét. Gondolom az országházi képviselők se mennek háborúba.
Két vagy több ország, ártatlan népe ha úgy döntenének nem mennek harcba az egész országgal nem tudnának mit csinálni a politikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!