Azon belül a mesterlövész, vagy más olyan állás érdekel, akik aktívan részt vesznek az akciókban. Merre kell továbbmennem?
2011. júl. 23. 19:59
1/8 anonim válasza:
hát ,először hivatásosnak kell menned ,utánna ott már meg fogod találni az utat a mesterlövészhez ,de szólok ,hogy magyarországon nem lesz túl sok küldestésed
2011. júl. 23. 20:06
2/8 anonim válasza:
Az hogy a katonaságnál mit fogsz csinálni nem csak tőled függ. Mondjuk két méter hat centi magassággal nem fognak harckocsizónak betenni, akármit csinálsz. :)
Tudtommal mostanság jópár helyről lehet bekerülni a hadsereghez, pl: Zrínyi (egyetem), Kinizsi (tiszthelyettesképző szakközép), bármelyik toborzóiroda stb.
A sógorjelöltem a Kinizsire felvételizett, ott szakirányok vannak amik közül lehet választani. Idén vették fel, eredetileg ő is valamilyen lövész akart lenni, de a választási lehetőségek között csak légvédelmis és talán rakétaműszerész voltak.
Hol tartsz most? Ha a középiskolát befejezted és elmúltál 18 nyugodtan sétálj be a helyileg illetékes toborzóirodába és kérdezz, amikor én voltam nagyon segítőkész volt a toborzótiszt.
2011. júl. 23. 20:53
3/8 anonim válasza:
Ha akciót akarsz,akkor menj az USA-ba.Magyarországon ne várj sokat.Ha pedig jó sok külszolgálatot vársz,jó sok pénzért,úgy hogy - fogjuk rá - nem nagy esély a sérülésre,akkor az jelen pillanatban az idegenlégió.Ha az USA-t választanád,akkor én a tengerészgyalogos felderítőt ajánlanám.Légióba meg mindegyik nagyon kemény.
2011. júl. 23. 21:04
4/8 anonim válasza:
21:04 köszönjük Emese!
Milyen szakmai érvek alapján ajánlod a teng.gy felderítőt? Olvastad/láttad a Generation kill-t? Ezen kívül más érv?
Szerinted ez úgy megy, hogy besétálsz a toborzóirodába, és mondod, hogy te csak az vagy hajlandó lenni?
És nem mellesleg hogy a francba szerzed meg az állampolgárságot anélkül, hogy ott évekig dolgoznál civilként? Abban sem vagyok biztos, hogy katona, stb. lehetsz szerzett állampolgársággal...
2011. júl. 24. 00:39
5/8 anonim válasza:
Elmondom neked,Kedves Emese,hogy ha belépsz a seregbe,megkapod az állampolgárságot...Mellesleg tengerészgyalogos felderítő is lehetsz,nem muszáj,hogy előtte Te egyéb katonai szolgálatot tölts be.Am nem láttam a gyilkos megszállást...
2011. júl. 24. 09:40
6/8 anonim válasza:
Valóban, akkor megkapod. De előtte kell neked zöldkártya meg minden baromság. Ahhoz meg olyan szakma amivel ott elhelyezkedhetnél, stb.
2011. júl. 26. 22:45
7/8 A kérdező kommentje:
Azért az itteni kommandósok is ott vannak minden bankrablásnál, az pedig gyakori (sajnos)
2011. júl. 27. 11:16
8/8 anonim válasza:
Szerintem sniperként lenne missziója én is az voltam tavaj léptem vissza most jelenleg 1300 külföldön szolgáló katonánk van am a honvédségen kapsz infot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!