Harckocsizó szeretnék lenni a honvédségnél. Erre a posztra mik az elvárások?
Figyelt kérdés
Üdv, tankot, btr-t vagy egyéb harci járművet szeretnék vezetni a hadseregben. Erre a posztra mik a feltételek?
A válaszokat köszönöm!
2013. febr. 13. 06:58
1/9 szokratesz válasza:
Régen elvárás volt hogy ne legyél magas. Ma már sztem harckocsi sincs.
2/9 anonim válasza:
Hát szerintem egy C kategóriás jogsi nem ártana.
Ahhoz pedig, hogy harckocsizó lehess nem ártana néhány müködő harckocsi. Mert jelenleg kb 15db müködő t-72es van
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam, hogy c kategóriás jogosítvány stb.
2013. febr. 13. 10:31
4/9 A kérdező kommentje:
Előző, nincs igazad. Körülbelül 100 T-72-es tankja van Magyarországnak.
2013. febr. 13. 10:57
5/9 anonim válasza:
100 T-72? Hol élsz barátom? Ebből 90 van tartalékban? Én a tisztin fősulin tanulok, és elmondom na táplálj nagy reményeket, ugyan is jövőre leáll a harckocsizó képzés.
6/9 anonim válasza:
az utolsót adom, Télleg nem igazán lesz harckocsizó képzés a HHK-n. Azt hogy az altisztin vagy a hivatásosoknál hogy megy nem tudom. Nem kötelező amugy se jogsi se más ott meg tanítanak mindenre, Nézd meg a HHK -> Katonai Vezetői szak követelményeit. Azon belül van a harckocsizó.
7/9 anonim válasza:
Ha van jogsid, és van harckocsid is, szerintem felvesznek. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell lebarmozni az embert. Nem, hogy örülnél, hogy te akkora lángész vagy... :) S*ggfej.
A válaszokat pedig köszönöm.
2013. febr. 14. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!