Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Külfőldi missziok a honvédségn...

Külfőldi missziok a honvédségnél hogyan müködnek?

Figyelt kérdés
Katonai vezetői karra szeretnék jelentkezni, de nem nagyon szertnék külföldön szolgálni maximum olyan helyen ahol humanitárius feladatokat végeznénk... ez, hogy müködik én választom vagy ők küldenek ki random modon?
2012. nov. 18. 07:38
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
Mivel kis ország vagyunk ezért a hadsereg is kicsi.Kint Afganisztán-ba nem támadó hanem védő alakulataink vannak.Ez azt jelenti hogy mondjuk fontosabb támaszpontokat reptereket védünk nem pedig a fronton harcolunk.Ha jól tudom fél éves váltások vannak tehát fél évenként jön a váltás.De nem tudom biztosan.
2012. nov. 29. 16:24
 2/2 vzs ***** válasza:
fél évente van váltás, általában önkéntes alapon lehet kijutni, amíg van elég jelentkező, nem fognak vezényelni, ha viszont nem lesz, vezényelhetnek, ez a katonásdival együtt jár! :)
2012. dec. 6. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!