Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány kilométert kell lefutni...

Dr. Jeans kérdése:

Hány kilométert kell lefutni hány fekvőt kell csinálni és hány felülést kell csinálni a tengerészgyalogságnál és a honvédségnél?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, 3400 métert kell lefutni 13 perc alatt, és 2 perc alatt 80 felülés, 70 fekvő. De nem vagyok benne biztos.
2013. jan. 5. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt mindent megtalálsz az USA tengerészgyalogos követelményekről. Elég egyszerű és áttekinthető, de kell hozzá egy kis angoltudás. (A fitness chart-ra kell kattintani, male vagy female. Ott megtalálható, hogy a fekvőtámaszban, a felülésben és a 3 mérföldes (4,828 km) futásban elért eredmény hány pontnak felel meg, lentebb meg, hogy bizonyos korosztályokban hány pontot kell elérni.

[link]

Mondanom sem kell, hogy a magyar kicsit bonyolultabb, mert itt 4 fittségi kategória is van, és az csak a munkaköri besorolásodból derül ki, hogy neked melyiknek kell megfelelni. És vannak külön felvételi szintek is. Itt 3200 m a futás, a rendszer többi része hasonló az amerikaihoz (pontozás). Ebből a hatalmas terjedelmű rendeletből tudod megtalálni ezt a részt. A 6. mellékletben levő táblázatokat keresd, a pontszámkövetelmények viszont a szöveges részben vannak.

[link]

Ha nem tudsz teljesen kiigazodni, még írhatsz.

2013. jan. 5. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy már egyből a férfi követelményeket linkeltem, akkor nem is kell kattintani sehova, csak ha a nőit is akarod.
2013. jan. 5. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem 70,kevesebb.

Olvastam,hogy a Delta Forcenál 55-60 elég.

2013. jan. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!