Lehetek katona ha nagyfokú rövidlátó vagyok?
Figyelt kérdés
Ez az egy problémám van és ha megműttetem a szemem lézeres szemműtéttel akkor valószínűleg szemüveg nélkül is jól fogok látni csak a retina leválás esélye áll fent.De nagyon jó a fizikumom amerikai focizni járok a fizikai részén simán átmennék.Válaszotokat előre is köszönöm!2013. febr. 11. 20:33
2/6 anonim válasza:
ja persze, csak szólj előtt melyik háborúba mész....
3/6 anonim válasza:
Persze csak fegyvert ne kaphatsz ha nem látod kire lősz.
4/6 gungasam válasza:
Ha megműtteted a szemed NEM fog nagyobb eséllyel fennállni a retinaleválás veszélye mint más egészséges embernél.Nekem két fiam műtette meg a szemét (egyik se akart katona lenni de elvitték őket)már 14-16 éve és semmi bajuk. Ha a lézeres műtétről van szó az "csak" a szemgolyó felszínét alakítja át!
5/6 A kérdező kommentje:
Én sem arra gondolta hogy a műtéttől nagyobb lenne csak hogy fennáll de igen a szemészem is mondta hogy szinte ugyan akkora a retina leválásának az esélye mint egy egészséges szemű embernél.Mondjuk az amerikai focit se tiltják pedig minden edzésen/meccsen agyrázkódásunk van.A küzdő sportoktól tiltanának el.
2013. márc. 20. 16:11
6/6 A kérdező kommentje:
Az lenne a kérdésem hogyha a műtét jól sikerülne lehetek-e katona?A közszolgálati egyetemet is elvégezném mert a tanulmányi eredményem se rossz.
2013. márc. 20. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!