A légiósok vagy a katonák edzettebbek/ keményebbek?
Azt hallottam, hogy a légiós felvételi nehezebb mint a katonai. Egyébként idegenlégióra gondolok. De megnéztem a honlapot,s nem tűnt annyira nehéznek, mint a katonai. (Lehet azért mert most túltöltött a katonaság, s többet kell tudni....)
De sztem a légió az olyan mint a rohamlövészek. Ezért azzal hasonlítottam össze. S sztem a rohamlövészek képzettebbek.
De azt nem tudom, hogy vannak e olyan képzettek, mint egy lövész. milyen képzettségi szinthez hasonlítanak (katonasággal összemérve).
Néz kicsit jobban utána a légiónak szerintem..
És annak is hogy a felvételi követelmény az nem sok mindent jelent.
A legtöbb különleges alakulatnál a "felvételi" vagyis fuss x métert stb stb arról szól hogy a komolytalan jelentkezőket kiszórják már az elején.
Vagyis attól hogy meg tudod csinálni a légiós felvételit vagy a rohamlövész stb felvételit nem azt jelenti hogy másnap a melledre csapják a plecsnit és kész.
Sok válaszolónak megint fogalma sincs róla...
Katonákon a honvédséget érted?
Nos... képzettségben bizony a honvédség rohamlövészei eléggé csak ott vannak a toppon. De a légióban is pl. az ejtőernyősök (2REP) is elég jól képzett ezred.
Edzettebbek... hát igazából ezt nem lehet eldönteni. Ott is és a katonaságban is ugyanúgy vannak jó fizikumú,edzett katonák.
Keményebbek...ugyanez. Mindenhol megtalálható.
A felvételi rész pedig lehet hogy könnyebb a saját meglátásod szerint a légióban,mint a katonaságnál. De ennek köze sincs a túljelentkezéshez,vagy ilyesmihez.
A légióban,ha felvesznek, utána vár rád a nehéz feladat. Kemény szívatások sora következik...(Castel,Farm)
Remélem érted. ;)
1/1: Pont, hogy a felvételi lófasz a légiónál (legalábbis a fizikai része, fejben ott kell lenni azért).
Amúgy a légiósokkal tényleg csak néhány elit alakul veszi fel a versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!