Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi jelent a honvédségnél a...

Mi jelent a honvédségnél a szerződéses tiszti állomány?

Figyelt kérdés
A minap kitöltöttem egy kérdőívet és abban szerepelt a fenti kifejezés. Tudtommal csak szerződéses és hivatásos állomány létezik és csak hivatásosok lehetnek tisztek. Vagy nem így van? És, ha nem akkor, hogy lehetne a jelentkezni a fenti tiszti állományba.
2013. jan. 27. 15:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ja és természetesen abban a laktanyában dolgozik ahová menni szeretnék.
2013. dec. 28. 08:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ezt ő tudja, hogy tud-e segíteni. Szerintem, ha nagyon akar, akkor tud, mert ismerhet azért annyi embert, akiknél tud tájékozódni és egy ilyen szívességet kérni. És ennek az ügynek végső soron el kell jutni a laktanya parancsnokához is, mert ő állítja ki egy előzetes személyi beszélgetést követően a befogadó nyilatkozatot. Persze az alsóbb szervek javaslatára. De ez azért nem teljesen biztos hogy tud segíteni, mert vannak zárkózottabb, beforduló emberek egy laktanyában is, akiknek nem olyan egyszerű odamenni valakihez és szívességet kérni. Na meg az is kell hozzá, hogy legyen valahol hely. Ahhoz már nagy protekció kell, és kicsit több idő, hogy ha nincs is, hely, de csináljanak neked.
2013. dec. 28. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Szóval az, hogy őrnagy önmagában nem mond semmit. Ez lehet is elég, meg nem is.
2013. dec. 28. 17:04
 14/14 anonim válasza:
Hát majd lesz valahogy, minden esetre a toborzó irodában regisztrálok majd a diplomával. Igen azt gondoltam hogy nem elég a rendfokozata,az ismeretség is lényeg természetesen.
2013. dec. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!