Az ájulás kizáró ok az egészségügyin?
Figyelt kérdés
23 évem alatt kétszer fordult elő, hogy elvesztettem az eszméletemet. Hosszú vizsgálatok után az orvosok megerősítették, hogy nem Epilepszia, de nem tudják mi váltotta ki.
Ez befolyásolná a felvételit?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2013. jan. 4. 10:39
2/9 A kérdező kommentje:
Honvédséghez. Sima lövész szeretnék lenni a közeljövőben.
2013. jan. 4. 10:57
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ha számítógépen megnézik az eddigi egészségügyi papírjaimat akkor ez egyből kiderül sajnos.
2013. jan. 4. 11:16
5/9 Snapette válasza:
Nem hiszem, hogy egyetlen ájulás kizáró ok lenne. Nme krónikus, és igazából nem tudták megmondani, hogy mi okozta. Egyszer bárki elájulhat, és kismillió oka lehet az ájulásnak. Semmit nem írtál a körülményeiről, de elájuljat valaki a melegtől, a deszhidratáltságtól, a leesett vérnyomástól, sokkszerű élménytől vagy - fogózz meg - köhögéstől, és migréntől is.A különböző betegségek listája, amivel asszociálható kilométer hosszú, de ha volna valami háttéroka szervi szinten, akkor nem hiszem, hogy mindössze egyszer fordult volna elő eddig.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. jan. 4. 11:55
7/9 anonim válasza:
Nem néznek előzményeket. Kizárólag az általad elmondottakra, és a saját vizsgálatukra alapoznak. Mindenesetre elég érdekes az ilyen előzmények, és okok nélküli ájulás. Máskülönben a hadsereg-benti lét nem játék, meg lutri kérdése. Életek múlhatnak rajta, hogy mikor ájulsz el megint feleslegesen. És akkor mivel mentegeted majd magadat? Legyél inkább fodrász, vagy ilyesmi...
8/9 anonim válasza:
Ha katona leszel, egészségesen fogsz élni. Kevesebb lesz az esély az ájulásra. Szedj Centrumot. Persze, az is igaz, nem lutri, magadnak is veszély lehet társadnak is, de én a helyedben mennék és kész.
9/9 anonim válasza:
Tudod, ha háborúba kellene az ingyenkatona, én se nagyon tiltakoznék. De ez így egészen más.
Csaj egyszer megérthetném, hogy miért a b.zi akar erővel vért adni, a gyógyszert szedő piálni, az ájuldozós beteg katonának állni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!