Mit jelenthet ez? Fontos! :S
Tegnap előtt történt velem először, hogy estére nagyon gyengének éreztem magam, mint amikor lázas leszek, de csak höemelkedésem volt... az is 1 óra alatt 34.5-36.8, de ez mindegy.
Másnap reggel kicsit bennem volt ez az érzés, de muszály volt suliba menni.Mikor vártam a buszt, éreztem, hogy nem birok állni, ilyen hányinger érzésem volt... kb. 2 percet álltam úgy. Aztán felszálltam a buszra, kb. 15 percig birtam állni, aztán nagyon rosszul lettem. Lezsibbadt a kezem, melegem volt vagyis azt hittem megsülök, nem birtam állni, a szám kiszáradt hirtelen és nyelni sem tudtam, majdnem elájultam. Mikor leszálltam a buszról, leültem, akkor ment tul rajtam. Nagyon rossz volt... estig nem is volt semmi bajom, aztán megint elgyengültem, de annyira, hogy minden érintés fájt, éreztem, hogy lázam van... volt is, de ilyen percenként változott 37.6-38 között. Ma még semmi ilyesmi nem történt velem, de ha fog, akkor olyan 4 körül kezdődik el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!