Miből áll a műveltségi teszt VPOP-nál? Egyáltalán hogy néz ki a felvételi eljárás onnantól, hogy jelentkezem? Mennyire szigorúak pl egészségügyin (van egy kis halláscsökkenésem)?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!2011. febr. 28. 08:49
1/3 anonim válasza:
bocsi az offért, csak ez engem is érdekelne
2/3 anonim válasza:
ja, amúgy ha már műveltségi teszt, akkor január 1-től: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)
3/3 anonim válasza:
primitív.
himnusz hány versszak,ki szerezte a szózat zenéjét,melyik országban van Várna ,hány kerület van Bp-n, hol ölik a Rába a Dunába ,mi történt 1939szept 1-én,ki volt a kalapos király,ki a nemzetgazdasági miniszter ,ki a házelnök,ki találta fel az elektromos távírót,mit jelent a transit,mi a gyújtópont idegen kifejezéssel,mi a neve az aluminiumgyártásnál használt üledékes kőzetnek,ki mondta"jöttem láttam győztem",ki az egri csillagok főszereplője
kb ilyen"nehézségű" kérdések plusz egy kis matek amit hétköznapi diák is meg tud oldani
ja meg egy kis hülyeség hogy hogy választjuk el azt hogy Batthyányi
a műveltségi teszt csak arra való hogy a segghülyéket kiszórja a fő kérdés nem ott dől el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!