A ZMNE-n mikor vannak az alkalmassági vizsgák? Miből állnak ezek? Mik szoktak lenni a buktatók? (Fizikain hány pont kell? Egészségügyin mi a buktató? )
nekem április-május magasságában volt az érettségi előtt nem sokkal.
az alkalmassági 2 fő részből áll:
- fizkai
- orvosi-pszichikai
ezek közül bármi nincs meg, buktad a felvételit.
nekem 260 pont kellett, szerintem most is ez dívik.
buktató szokott lenni az, hogy odamész, otthon lenyomsz 100 fekvőtámaszt, ott, mivel sokkal szabályosabbat kérnek.
eü-n bármi! :) gerincferdülés, látás, hallás legminimálisabb problémái, lúdtalp. elég sok minden van, de igazából a helyszínen dől el. :)
sok sikert!
ezek nem az érettségi ponthoz számitanak, ezek a fizikai alkalmasságit mutatják.. hiába van meg az x pontod a szakhoz h ha nem vagy fizikailag alkalmas..
szabályos fekvő hogy vállszélességbe van a kezed, és behajlitáskor a vállad a könyököddel egy sikba kerül. mikor visszaengeded egyenesnek kell lennie a karodnak. (tehát nem csak "fél fekvőket" csinálsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!