ZMNE fizikai alkalmassági fekvő hogyan?

A felvételin teljesen mindegy milyen szélességű a fekvőtámaszod.
Tudom én már voltam és akkor ezt mondták.

Az jó, félek hogy nem fogok tudni eleget csinálni, ezért kezdtem el már most idén edzeni rá.
6x15 (később 6x20 majd 4x30) fekvő, szélesen és szűken is, meg 6x20 felülés (később 4x30).
A 71ért a pontok hány %-át kaptad meg, megkérdezhetem?

100%.
De szerintem nem jól csinálod, bár én nem így csináltam.
Úgy csináld-ha rám hallgatsz-egyszerre lenyomsz, amennyit bírsz szabályosan 2perc alatt. Csinálod heti 3szor és jó lesz! (mondjuk most lemegy 30, akkor a következő alkalomnál 32legyen) Mindig próbálj meg többet csinálni. Én pl. 3hónapja 50-nél kifeküdtem, tegnap meg súlyzós edzés és 6km séta után pihenő nélkül 89-et nyomtam le 2perc alatt. Nem nehéz egyébként, csak NE ADD FEL! ennyi a lényeg. Futásnál is. Én januárba 17per alatt csináltam a 3200m-t, most 12:51 és meg se izzadtam. Csak a lábadra vigyázz, jól melegíts be. Az egyik haver is lesz@rta és szalagnyúlása lett 3hétig nem is futhatott.
Ha kis segítség kell, nem tudod mit csinálj (haver ezt csinálta)
Hátha neked is bejön, egy próbát megér.
Fizikai követelmények:
Ha valami segítség kell írj, én múlthéten csütörtökön voltam a 2. fordulón elég frissek a tapasztalataim.
ZMNE-n is ugyanezek a határok akkor gondolom.
A mostani edzéstervem is az oldalon kaptam, egy katona írta.
Utolsó, mivel te ajánlottad, hozzád is intézem az alábbi kérdésem, kérlek válaszolj ha tudsz:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!