ZMNE védelmi igazgatási szakán van fizikai alkalmassági vizsga?
Figyelt kérdés
Érdekelne minden részlet ha tud valaki mesélni mert telefonon nem válaszolnak semmi értelmeset. Köszi!2011. jan. 16. 23:13
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ahogy látom te is szerepelsz a linken, arra nem tudom a választ hogy milyen OKJ-s szakmákért adnak többlet pontot? A tanulmányin azt mondták hogy amit a felvi.-hu pontszámító kalkulátora beszámít azt nekik is el kell fogadniuk. Erről tudsz esetleg valamit?
2011. jan. 17. 05:44
3/5 anonim válasza:
Sajnos erről nem tudok semmit, viszont csodállak, hogy neked sikerült elérned a tanulmányi osztályt. Én fél éve próbálom, de mindig kávéznak.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen elég komolyak. Te hány ponttal jutottál be a suliba? Nekem még kell javító érettségit tennem magyarból mert nincs meg a minimum... :S
2011. jan. 17. 05:54
5/5 A kérdező kommentje:
Na majd elolvasom az egész beszélgetést, most mennem kell köszi a segítségeket remélem találkozunk!
2011. jan. 17. 05:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!