Szeretnék az USA hadseregében szolgálni. Mit kell ehhez tennem? Mennyit keresnek átlagosan?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 12:18
21/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Voltak közte nagyon hasznosak is! Bele fogok vágni. Szeretnék főiskolára menni, aztán utána fogok nézni a tisztképzőnek, mert csak ezt az egy szakmát tudom elképzelni magamnak...akinek nem tetszik, ne szóljon hozzá.
2009. aug. 15. 15:34
22/36 anonim válasza:
Igazad van, ne hagyd magad lebeszélni. Ha te az amerikai hadseregben szeretnél meghalni, jogod van hozzá.
23/36 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért kell hülyének nézni a kérdezőt. Ha ezt akarja, csinálja. Több száz katonát ismerek. Ebből kb. 5 nem jött vissza. Nem sokkal nagyobb az esély a halálra, mint a civil életben, hisz akkor lehet autóbaleseted, kinyírhat valaki, elüthetnek stb., de mikor Irakban, Afganisztánban vagy, ezek nem történhetnek meg. Sokan ki sem mennek a bázisról. Attól függ, hogy milyen egység. Szerencse kell hozzá. Persze van, aki azért lesz katona, hogy harcoljon és nem is akar az íróasztal mögött ülni...tisztként valószínűleg nem fogsz nagyon kockázatos helyzetekbe kerülni. Nem azt mondom, hogy ez egy baromi jó szakma és a háború jó dolog, de van, aki alkalmas ilyen szakmára. Csak azt kell tudnod, hogy ez több, mint egy szakma, ez egy életstílus, mert a költözések meg az egész military kihatással van az életedre meg a családodéra is. Azt elfelejtettem mondani, hogy ált. 3 évente költözünk, de volt olyan, hogy évente költözünk egymás utáni 3 évben.
24/36 anonim válasza:
Nem azért mondom, de szerintem esélyed sem lesz az AMERIKAI hadseregben,jó ha eljutsz az alkalmasságiig ... bár szentem még addig sem.. még itt Magyarországon is igen kemény az alkalmassági , hát még az USA-ban..
25/36 A kérdező kommentje:
Meg van hozzá a kondim. Rendszeresen sportolok is.
2009. aug. 15. 16:02
26/36 anonim válasza:
"Nem sokkal nagyobb az esély a halálra, mint a civil életben"
Ezt te el is hiszed. Naiv vagy.
27/36 anonim válasza:
16.02: nem vagyok naiv. Tudom, hogy miről beszélek...és hiszek ebben, mert kell hinnem, hisz ott van a férjem. Ha egész nap sírnék, az semmit nem oldana meg. Semmi értelme ilyeneken töprengeni, mert ebbe bele lehetne őrülni egy pesszimistának.
28/36 anonim válasza:
Figy kérdező, megnyugtatlak, ha a magyar hadsereget írtad volna, akkor is itt lett volna a sok jobbikos aki elkezdte volna, hogy, ha a zsidókat akarod szolgálni, akkor menj nyugodtan, de inkább lépj be a moszadhoz.
Nyugi, ezek ilyenek. És én is inkább az USA-ba mennék ki katonának, mint itthon, mert, ha kiküldetésre akarok menni, akkor inkább annak a hadseregnak a színeiben megyek, akik modern eszközöket kapnak és rendszeres ellátmányt, mint a sz*r kis magyar hadsereggel, akik 20-30 éves AK-kkal lövöldöznek és alig kapnak technikai ellátást.
29/36 anonim válasza:
Katonafeleség vagyok én is. Bár a férjem magyar, de már volt egyszer külszolgálaton (de nem ilyen hosszú ideig). Csatlakoznék 16:06-oshoz. Ezt csak úgy lehet érzelmileg túlélni ha valaki pozitívan fogja fel ezt. El sem tudom képzelni, hogy 15 hónapos távollétet valaki negatív gondolatokkal anélkül átvészelne, hogy megőrülne vagy rámenne az egészsége. Ráadásul ha azt érzi a katona párod, hogy Te rosszul vagy, neki még rosszabb. Ezért nem jó, ha valaki negatív. Ha nem érzi, hogy támogatod, annál rosszabb nem is lehetne neki. Ezzel az erővel semmilyen munkát ne végezzünk, mert veszélyes.
30/36 anonim válasza:
Pontosan! A te szíved joga eldönteni, hogy melyik országot szeretnéd szolgálni. Francia idegenlégión még nem gondolkodtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!