Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szeretnék az USA hadseregében...

Szeretnék az USA hadseregében szolgálni. Mit kell ehhez tennem? Mennyit keresnek átlagosan?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 12:18
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
12:58: Ha nem tudsz értelmesen a témához szólni, miért írsz? És mi az, hogy szörnyű, ahogy írUNK? Úgy érted, hogy mindenki rajtad kívül??
2009. aug. 15. 13:01
 12/36 anonim ***** válasza:
60%
Mondtam egy javaslatot, szerintem értelmes, hidd el én megbecsüllek ha a hazádat szolgálod, így meg inkább az ellenkezője, a fizetéssel már lehetnek gondok. Általánosságban értettem, csak tudod, hogy az mit jelent, nem konkrétan rád/a válaszolókra. Mint látod, te is próbáltál kijavítani, aztán kiderült, hogy mégis nekem volt igazam. Fejezzük is be.
2009. aug. 15. 13:10
 13/36 anonim ***** válasza:
91%

Katona egy adott országban akkor lehet ha ott van állampolgárságos, pontosabban fogalmazva csak ottani állampolgár vagy. Szal azért ez nem egy csettintés hogy repcsire ülsz és mész a USA hadseregbe...na meg a kinti felvételik is....

Amúgy meg a magyar hadseregbe állj be inkább, mint én pl....

2009. aug. 15. 13:11
 14/36 A kérdező kommentje:
12:59: Te katona vagy? Ha igen, milyen rangú? Sokszor voltál már kiküldetésben?
2009. aug. 15. 13:16
 15/36 anonim ***** válasza:
86%

Ha bakának mész ki, az nem nagy üzlet. Keveset keresel, ha megbetegszel nincs támogatásod, ha megsebesülsz pár év rehabilitáció után dobnak. És nem az a romantikus dolog aminek szerintem te elképzeled.

Tisztnek már jobb, 55 éves korodra nyugdíjas lehetsz, de a nyugdíj most pl. olyan kevés, hogy nem lehet belőle megélni, tehát mindenképp dolgozni kell tovább.

2009. aug. 15. 13:24
 16/36 anonim ***** válasza:
61%

[link]

vagy:

[link]

2009. aug. 15. 13:25
 17/36 anonim ***** válasza:
89%

13.11: az USA-ban nem kell állampolgárnak lenned, hogy katona legyél. A sorkatonák lehetnek szimplán zöldkártyásak is. Egyébként könnyebb megkapni az állampolgárságot katonaként. Nem is kell kivárni az 5 évet.

Nem vagyok katona. A férjem az. Épp Afganisztánban van 15 hónapos szolgálaton. Ez a második deploymentünk. Sokszor kell menni. Általában 12-15 hónapos a szolgálat (bár attól függ, hogy hová küldik meg ki milyen egységben van). Aztán van 1 olyan törvény, hogy miután visszatérsz, 1 évig nem küldhetnek újra. Szóval ha karrierként akarod csinálni, akkor a min. 20 éves munkaviszony, ami szükséges a nyugdíjhoz kb. 6-10 deploymentet(bocsánat, elfelejtettem magyarul) tartalmaz logikusan számolva, bár ezt nem lehet tudni. Van, aki szerencsésebb, van, aki nem annyira és többször küldik...majd keress fel egy recruiting office-t amint megkaptad a zöldkártyát és ott elmondják a részleteket. Felvesznek, ha a fent említett feltételeket teljesíted. Armyra van igény, a többi (sokkal biztonságosabb és láblógatósabb) ágazattal (USN, AF) nem nagyon érdemes próbálkozni, mert ott csökkentés várható, "hála" új elnökünknek...

2009. aug. 15. 13:26
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
13:24: ne haragudj, de nem jól tudod. A bakáknak is van biztosításuk ingyen. Tricare-nek hívják, keress rá kérdező...a sorkatonák bizonyos szempontból több juttatást kapnak. Az igaz, hogy a fizetésük kevesebb meg veszélyesebb a munka, de van eü. biztosításuk illetve van sok jutalék, bónusz is. A másik meg az, hogy a sorkatona, ha belép, akár 38-40 évesen is elmehet nyugdíjba, a tiszt meg 43 évesen is, ha 23 évesen kezdett, szóval nem 55 évesen mehet nyugdíjba, de ha akar, benn maradhat, de nem kötelező (hülye lenne, mikor ha nyugdíjas, civilként melózhat mellette és lesz 2 fizetése).
2009. aug. 15. 13:30
 19/36 anonim ***** válasza:
59%
Ha ennyi eszed van, csak biztatni tudlak. Remélem a tálibok majd adnak egy kis észhez térítést.
2009. aug. 15. 14:52
 20/36 anonim ***** válasza:
84%

1. válaszoló!

Legelba..ottabb ország? Na mert aztán a mi országunk olyan k.rva jó. Hülye idióta!

Jól teszed hogy ki szeretnél menni, nem normális aki ebben a putri országban marad,és inkább meghalnék kint katonaként, mint itthon éhendögöljek a remek politikusoknak köszönhetően.

2009. aug. 15. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!