Miért van kialakulóban most ez az izraeli háború? Milyen események hatására indult el?
http://www.youtube.com/watch?v=w8VbtRk5ufo&feature=g-all-u
"nincsenek gyerekek, nincs sok gyerek, nincsenek gyerekek, akik megsérültek az israeli védelmi erők által. csak terroristák sérültek meg, és csak terroristák vannak megcélozva" 2:58-nál...
1:24-től
"miért kellett lebombázni a belügyminisztériumot, ahol útleveleket adnak ki, meg pl ahol újságírók kapják meg az engedélyeiket hogy filmezzenek az utcán?"
"sajnos, a hamas terroristák a saját civiljei mögé bújnak. iskolák mögé bújnak..."
"sajnos, a hamas terroristák a saját civiljei mögé bújnak. iskolák mögé bújnak.."
És szerinted honnan kellene harcolniuk ha nincs akkora területük, ahonnan sikeresen fel tudnák venni a harcot az ellenségükkel. Gondolom nekik sem az a szándékuk, hogy kimenjenek egy csomóba a pusztába, hogy egy sorozattal leszedjék őket.
Ha elosztod a népességet a terület nagyságával, mindenkinek jut belőle talán 2 négyzetméter.
53%, én is a palesztinokkal vagyok. Ezen kívül: egyáltalán nem biztos, hogy izrael igazat mond. Izrael véleményem szerint egy terrorista állam, tehát simán kinézem belőlük hogy a terror miatt bombázzák le az iskolát. (Meg persze a palesztinok oktatásának visszavetésére - hiszen a zsidók magyarországon is, meg az egész világban is törekednek a nem-zsidók butítására.)
Ezen kívül egyértelmű, hogy a cionisták terroristának neveznek minden palesztint, nőket és gyerekeket és belevéve. Tehát a "civilek mögé bújás" elég vicces kifejezés, amikor maguk a civilek a célpontok...
ezen kívül, valaki itt nagyon szeretett adatokkal dobálózni:
palestinian deaths - ezt beírod a google képkeresőjébe igen "érdekes" adatokat találsz.
A számokból is látszik, hogy ki a terrorista (és hogy a nyugat kit állít be annak...)
hát igen. érdekes adatok.
Arról egyébként nem is tudtam, hogy hivatalokat is támadtak, ameddig nem olvastam amit írtál.(csak nem értettem az idéző jeleket)
Az is egy érdekes húzás volt egyébként amikor a palesztinokat arra szólították fel, hogy hadják el az otthonaikat mert nem fogják megvédeni őket az akkor garázdálkodó terror csoporttól, akik a palesztinokat ölték tucatjával. Erre a palesztinok mindent hátra hagyva elmenekültek, és mikor kiderült, hogy a menekült embereknek nincs meg az anyakönyvi kivonatuk,(amit ott hagytak) nem kapták vissza az állampolgárságukat, otthonaikat.
A forrást nem tudom linkelni, mert egy dok.filmen láttam ami a közel-keletről szól, és csak tippelni tudok hogy mi volt a neve.
De a terrorszervezetről találtam némi infót:
"Miért van kialakulóban most ez az izraeli háború? Milyen események hatására indult el?"
Elsõsorban ebben van a magyarázat: [link]
( Ha valaki kételkedne a fordítás helyességében, itt van a hamasz fegyveres szárnya honlapjának fórumák angolul: [link] )
Egy kis érdekesség: Abd-Allah Al-Barghouthit 67-szeres életfogytiglanra ítélték, mert bizonyítottan 67 embert gyilkolt meg.
Az utóbbi 12 év alatt több, mint 12 000 rakétát lõttek Gázából Izraelre.
három és fél millíó ember él t~uz alatt:
Szerda óta 650 rakétát lőttek ki palesztin terrorszervezetek Izraelre, az izraeli Vaskupola rakétaelhárító rendszer ezek közül 236 lövedéket még becsapódás előtt elfogott, és megsemmisített. 79 esetben történt baleset a palesztin rakéták kilövésekor: a lövedékek még elindulás előtt felrobbantak, vagy a Gázai-övezetben csapódtak be.
tegnap 00:31
"mindenkinek jut belőle talán 2 négyzetméter."
Vagyis pontosabbn több, mint 200 ( kétszáz ) négyzetméter. :)
Szóval nem kellene a fegyvereseknek feltétlenül pont iskolából vagy kórházból illetve mellõle lövöldözniük, volna hely kissé arrébb.
Mellesleg pl, hogy honnan lövöldözik a rakétáikat: [link]
Aztán, ha az izraeli légierõ odab..., rínak.
Egyébbként egyáltalában, minek is kell nekik harcolniuk? 2005 óta Gázában nincs zsidó. ( Kivéve, amikor az ilyen disznóságok miatt rendet kell csinálni, mint 2008 dec / 2009 jan és majd most.
Ha nyugton vannak, akutya se bánja õket.
01:51
"nem biztos, hogy izrael igazat mond"
Általában semmi nem biztos, de az igen, hogy Izraelt, mint minden ország nevét, NAGYBETÛVEL kezdjük.
"Izrael véleményem szerint egy terrorista állam"
A véleményed finoman szólva téves.
Viszont itt olvashatod az EU véleményét: ... persons and entities with a view to combating terrorism ... [link] - a második oldalon ( L 165/13 ): List of persons, groups and entities referred to in Article 1 majd a 'Persons' lista után: Groups and entities - a 9.
Ez tavalyi lista, de ugyanaz, html, magyarul is: [link]
Akármit nézel akárkibõl TÉNY: Izrael eddig egyszer sem bombázott le iskolát.
"a zsidók magyarországon is, meg az egész világban is törekednek a nem-zsidók butítására"
Ennél pimaszabb hazugságot nehéz lett volna írni. A magyar mérnökök mindig is világhírûek voltak és az egyetemen zsidó professzorok tanították õket matematikára ( Pl fehér Lipót, Riesz Frigyes, Rados Gusztáv , stb ).
Szóval a Te szövegedbõl is látszik, hogy nem a zsidók butítják az embereket.
"maguk a civilek a célpontok..."
Márminthogy a hamasz célpontjai izraeli civilek. Így igaz: [link]
Ez : [link] pl nem arab, henem zsidó csecsemõ. Remélem meg vagy elégedve.
tegnap 02:34
"a palesztinokat arra szólították fel, hogy hadják el az otthonaikat"
( csak zárójelben: nem hadják , hanem haGYják . )
A dok filmben bizonyára nem hangsúyozták, hogy az arab vezetõk szólították fel erre 1948-ban azzal, hogy "két hét múlva nem lesz ott élõ zsidó, akkor visszatérhetnek". Hát ... úgy látszik ... valami nem jött össze ...
Amúgy a terrorszervezetekrõl feljebb korszerûsítheted az ismereteidet ( Az EU listájáról ).
61% az európai zsidók amerikai csúcstechnológiával viszont képesek precíziós támadásokat indítani a terroristák ellen, hogy minimalizálhassák a civil áldozatokat. A számokból megintcsak minden kiderül:
éljen a szegény izraeli áldozatok (akik csak védekeznek) precíziós csúcstechnológiája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!