Azért emelkednek az árak, mert hamarosan háború lesz? Azt hiszem hogy hamarosan elkerülhetetlen lesz egy újabb vh és ezt egyre jobban érzik az emberek. (többi lent)
A tojás egyre drágul, a kenyér az üzemanyag, minden folyamatosan drágul.. Én félek, hogy elkerülhetetlen lessz az a szegénység, és ez addig torkollik amíg a háború nem lesz.
Mit gondoltok?
És ki háborúzna kivel? Nem értem.
Szerinted az elégedetlenség kötelezően háborúhoz vezet? Ráadásul VH? :DDD
Unalmas mar ez a sok vilaghaborut joslo kerdes! minek kll panikot kezdeni?!
A szegenyseg igen elkerulhetetlen.De! vilaghaboru mar "csak" lokalis szinten van...pl Sziria es tarsai.
A melegtüntetés ellen tojásdobálással tiltakozó jobbikosok nyomták fel a tojásárakat...
Ha vége lesz a felvonulásoknak majd visszamegy... :DDD
" amíg nem találnak ki rá egy megoldás, az egyik megoldás a háború"
Vegyük a görögöket. Kivel kellene háborúzniuk, hogy jobb legyen nekik? És mi lenne a konkrét célja? Komolyan nem értem. :)
"ha minden embernek lenne pénze arra amit szeretne venni..."
A pénz egy értékmérő, a javak és a munkerő értékét méri. Hogy ezek milyen arányban állnak, azt a piac határozza meg. Ha az igazságos elosztásra gondolsz, akkor az nem azt jelenti, hogy az embereknek több pénzük lenne, mert azzal még jobban elértéktelenedne a pénz, és ugyanott lennénk.
"világ összes kormánya úgy akarja megoldani, hogy árakat emelnek"
Az árakat nem a kormányok határozzák meg, hanem megint csak a piac. Volt olyan időszak, nálunk is (nem is régen), ahol a kormányzat erősen beleszólt, de még ők sem tudták teljesen irányítani az árakat. Ők pont az egyenlőbb elosztás hívei voltak (elvben), aztán mi lett belőle.
Bocsi, de előbb olvass utána a gazdasági alapfolgalmaknak, mert csupa olyan fura állítást teszel, amik nem fedik a valóságot.
:)
Letörölték a hozzá szólásaimat, a szabad akarat nem érvényesülhet.
ezért ez a kérdés értelmét veszti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!