Ha valahol kirobban egy esetleges háború és gyorsan behívják a civileket, akkor azokkal mi is lesz a háború befejezésekor? Kivétel nélkül mindenkit leszerelnek, esetleg felajánlják, hogy aki akar, az maradhat?
ha a civileket kell behívni katonának, akkor ott a végén már nem lesz aki leszereljen
egyébként pedig jó a kérdés, ugyanis jelentősen megfogyatkozik ez esetben a hivatásos állomány is, tehát pótlás kell ... van rá esély, hogy hivatásosként folytathatják páran
Civilek behívásánál sokkal bölcsebb ötlet meggyújtani a rókák farkát, mert az legalább okozna pusztítást. Egy civil legyen akármilyen férfi, nem szívesen mészárol le senkit, más kárdás hogy képzetlenül nem is lehetne manapság.
A másik, én úgy hallottam a katonák háborúk után nem szeretnek "maradni", de lehet hogy ez csak az én pacifista ötletem volt.
Valószínűleg a nagy többség leszerel.
Pld USA második világháború után rengeteg embert haza küldtek (aztán ezeket hívták vissza Koreába)
Ha logikusan végig gondoljuk a dolgot, béke időben nincs szükség annyi katonára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!