Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért nézik semmibe a magyar...

Miért nézik semmibe a magyar katonákat?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy mondjam...

Engem zavar, hogy ennyire nincs velük foglalkozva, nincs normális felszerelésük, nem hallani róluk szinte semmit, nem tudjuk, hogy mikor jönnek, mennek. Meg szinte semmit, csak akkor ha alaposan utánanézünk. Olyan mintha nem is lennének. Sokan csak szidják őket de nem értem, hogy miért. Ez is a magyar mentalitás része?

2012. szept. 16. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Oké, még oktass ki a hadseregről :)

Biztos nem értek hozzá...

2012. szept. 17. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem nagyon!:D
2012. szept. 17. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
miért.? mert egy aberált társadalomban élünk..a magyar a nehéz helyzetben is inkább össze ugrik minthogy inkább együtt működne.5 évig voltam szerződéses,külszolgálat is jutott osztályrészemről..külszolgálaton nem érkezett reánk panasz,irakban kifejezetten szerettek minket mert mi nem lőttünk,nem úgy mint a jenkik. a média hibája a hadsereg rossz hírének keltése,illetve a "hírek" teljes hiánya..sajnos tény hogy a hadvezetés elég maradi,szervezetlen és sok semmirekellő dolgozik hadnagyi rang felett de ez nem az IGAZI KATONÁK hibája..én is a felsővezetés miatt szereltem le,nem hiányzott az a sok ökör..amíg naponta 2-3 órákat szánnak az alaki foglalkozásokra és csak 1 órát a fizikai kiképzésre,nincs miről beszélni..terepgyakorlatok havonta 1-er stbstb..nem amerikába kiment de ott leszerepelt "rangerek" kezébe kellene adni a kiképzést,itthon tették a fejüket de az egész csak egy nagy humbuk volt..rohamlövész kiképzés ?? eh-eh-eh..hagyjuk . . .
2012. szept. 19. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem hiszem hogy most végig csinálnád...
2012. szept. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!