Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A magyar katonák mi/ki ellen...

A magyar katonák mi/ki ellen védik a hazát?

Figyelt kérdés

2012. aug. 23. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én személy szerint katona vagyok, a 34. BLKMZ-nél.

Az alakulatommal, már sokszor hajtottunk végre küldetéseket, de gondolom, téged nem a speciális alakulatok érdekelnek, hanem általánosságban a magyar hadsereg...

Nem rég voltam misszión afganisztánban, ott az MH feladata az, hogy védje, őrizze a haladó konvojokat, hogy rendben megérkezzen a célhoz.

Irakról, Koszovóról, sajnos nem tudok nyilatkozni, mert nincs személyes tapasztalatom, ezekben az országokban. Apropó, hány éves az a bizonyos katona ismerősöd? :)

2012. aug. 23. 17:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Szia! 30 éves, és még nem is régóta katona! Kb 1 hete ment ki Koszovóba, most először. Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, magyarul hülye vagyok hozzá :) De érdekel, hogy működik ez, valamint, hogy mi veszi rá a katonákat, hogy ezt a pályát választják!
2012. aug. 23. 17:39
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Má koszovóba ???????

Személyesen is ismered?

Sajnos a mai katonák többségét a pénz veszi rá...

Engem kis korom óta lenyűgöztek a kommandósok... XD

Ezért is lettem katona... Elsősorban nem a pénz miatt, hanem hogy én is mehessek lövöldözni, megharcolni... XD Ez az igazság...

2012. aug. 23. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, szívesen válaszolok a kérdéseidre, de csak 2 hétig, mert onnantól, örülök, ha napi 1x fel tudok lépni...
2012. aug. 23. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!