Magyarországon be lehet (ne) vezetni a svájci típusú hadsereget?
Gond lenne ha mindenkinél fegyver lenne?!Gratulálok hogy te is agymosott lettél.Nem a fegyver öl,hanem az ember,a fegyver se nem jó se nem rossz.Ha Kolompár Ramszesz fejbelőné a feleségét mert nem szül neki újabb 5 purdét akkor az azért van mert fegyvere volt?Ha nincs puskája akkor leböki,agyonveri,megfojtja.Amerikában bárkinek lehet fegyvere és mégsem lövik egymást halomra(ahogy Svájcban sem)Ellenben Németországban a paintball,airsoft nehézkessé tett sport, még a számítógépes játékok is cenzúrázva vannak!
A fegyverellenes agymosásnak köszönhető hogy harc nélkül bárki elfoglalhatja az országunk még segítünk is nekik.
Az ember kezében bármi lehet fegyver lásd Macgayver.
Szerintem nagy szükségünk lenne egy ehhez hasonló hadseregre.Az emósok kimúlnának a youtube,feketeruha,festék- megvonástól egy 2 hetes táborban garatálom.Aki pedig nem vesz részt a szolgálatban(született betegség stb kivétel) az fizessen több adót hogy legalább a hadsereget támogassa valahogy.
ti valamilyen háborúra készültök??
minek ez a nagy készülődés? a búbánat akar katona lenni, hála Istennek én pont nem estem már bele hogy katona legyek..
ha mégis oda kerülne a sor.. a háziorvossal (aki mellesleg jó ismerős) íratnék valami papírt ami kizáró ok a hadseregben.. részemről köszöntem..
Utolsó: nem ismered azt a mondást ha békét akarsz, készülj a háborúra? Mellesleg mit csinálsz ha mondjuk megszállják az országot? Lobogtatod az igazolásod ?
Én szerintem hozzátartozik az alapműveltséghez ha minden felnőtt férfi tud lőni,kezelni a fegyverét stb. vagy csak én vagyok ennyire militáns ?
Persze ha valaki a felszereléséhez tartozó fegyverrel "emberkedne" súlyos büntetés járna érte mondjuk kapásból 15 év.Ez elég visszatartó erejű lenne a visszaélésekkel szemben.Ja és fontos:lőszer nem lenne hozzá otthon.Azt a legközelebbi laktanyánál a lőszerraktárban lenne hozzáférhető.
kedves kérdező!
semmi nem utal arra, hogy attól kellene félni hogy egyáltalán valaki megszállja az országot..
szerintem te csak akarsz otthon tartani egy fegyvert.. :D
ennyi erővel a legközelebbi laktanyában is tarthatjuk a fegyvert és amikor odamész, akkor veszed fel a lőszert és a fegyvert..
mi a sz.rnak kell hadsereg? miért nem lehet nyugodtan megmaradni, és békében élni egymással?
a háború a legnagyobb baromság a világon, és csak pénzkidobás az egész.
A kérdést azért írtam ki mert csomó siránkozást olvastam hogy "nincs hadseregünk", "sz*rt sem érnek a katonák".
"mi a sz.rnak kell hadsereg?"
LOL Szerinted a többi országnak miért van? Viccből?
Istenem! OFF
Mi az hogy nincs kultúrája a fegyvertartásnak?! A honfoglaláskor is, és a 19. századig akkor voltál SZABAD ha volt fegyvered! A férfi akkor férfi, ha fegyvere van! Csak a rabszolgának nincs fegyvere!
A témához: Ha ezt bevezetnék, egy szép kis hatalomátvétel lenne. Meg gyurcsány és bajnai nyakán egy fonott nyakkendő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!