Melyik tank a kedvencetek, és miért?
Figyelt kérdés
Nekem a T-80!2012. aug. 14. 15:22
11/21 anonim válasza:
MK. Crusader mivel szép a kialakítása,most a Challenger II.
13/21 anonim válasza:
Német: Jagdtiger
Orosz: ISU-152
Angol: Churchill
Amerikai: Sherman
Francia nincs.
15/21 anonim válasza:
lol ki az aki lepontozza ezeket a válaszokat? (és miért?) nem zavar annyira, csak ez tényleg vicces :)
16/21 anonim válasza:
nahát, valakinek rossz napja van ma :(
17/21 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasom a válszokat,rádobbenek,hogy a legtobbnek német vagy orosz tankok tetszenek:-
2012. aug. 15. 21:20
18/21 anonim válasza:
Szerintem azért mert ez a két nemzet volt aki a háború alatt a legjobb és legkorszerűbb tankokat előállította. Igaz az amerikaiaknak és a briteknek is voltak komoly fejlesztéseik, de azok főképp csak a háború végére értek be.
19/21 anonim válasza:
Nekem az, amelyik szükség esetén kihúz a sz.rból! :D
Viccet félretéve, a kedvenc harckocsitípusaim a T-44, T-54/55, T-62.
20/21 anonim válasza:
A Jagdtiger és az ISZU-152 nem tankok.
nekem a mostaniak közül a Leopard 2-es. szerintem sokkal jobb, mint az agyon reklámozott M 1 Abrams.
A klasszikusok közül pedig a német nagymacskák, azok közül pedig elsősorban a Pzkpfw VI B, azaz a Királytigris harckocsi. Természetesen tudom, hogy a Párduc messze hasznosabb, de ez itt most a szubjektív véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!