M4 vagy AK47 a jobb?
AK a legjobb!
World Massacre Tour:
> The Gulf War
> Afghanistan
> Vietnam
> Angola
> Laos
> Nicaragua
> Salvador
> Lebanon
> Gaza Strip
> Karabakh
> Chechnya
...To be continued
"Nehezebb, nagyobbat rúg vissza, nagyobb távolságokon pontatlanabb is AZ AK, de ezeknek is megvan az oka."
Látszik nem nagyon lőttél még vele.
Az AK egyes lövés sorozatban annyira pontos hogy távcsövet tehetnél rá, és mester lövés puskának is használhatnád.
Sorozatlövésben tényleg szóródnak a golyók, dehát nyílt terepen amúgysem az karabélyok, és géppisztolyok a legjobbak. Arra ott vannak a puskák.
És ha már a külső is számit, szerintem az AK sokkal szebb.
az M16 puskának készült...hogy otthon porosodjon :D
az AK47 viszont a harcra. a 2 ötvözete még jobb lenne, mint az AK
de a dragunov viszi a prímet
Egyértelműen AK párti vagyok...
AK-63 F 300 m-en halálpontos... azaz max pluszmínusz 0,3 métert meg feljebb vagy lejjebb.(röppálya miatt) Az a teória szerintem hülyeség, hogy pontatlanabb... ha egy embert akarsz vele leszedni, akkor nem sorozatot fogsz vele lőni, hanem egyetlen egy célzott, pontos lövést adsz le. ha eltalálod, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor meg fedezékből úgyis csak mesterlövész szedi ki rendesen...
M4 annyiból szemetebb, hogy kisebb lövedék, bennemarad a testben, nem öl azonnal meg. Amcsi taktika: sebesíts meg 1-et, és kivonsz 5 embert a csatából. Erre tökéletesen működik... AK-val meg korrektül fájdalommentesen végzel, és normál csatát vívhatsz... (habár hál' istennek tapasztalatom nincs benne, de én inkább egy AK-tól szereznék sérülést, mint egy tücsökp0cstől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!