Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen fegyvereket vennétek a...

Dj yuri kérdése:

Milyen fegyvereket vennétek a honvédségnek, mennyi embert alakalmaznátok ha a pénz nem lenne akadály?

Figyelt kérdés
Tudom hogy volt már ilyen kérdés, de ahhoz nem voltak részletes válaszok.
2012. jún. 26. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na itt az én hadseregem :D

Orosz technikát vennék, MiGeket, a légierő részére, vadászgépben és helikopterben egyaránt, kézifegyvernek az AK családból (AK-103 utáni sorozatok már csak megütnek egy mércét), illetve a Gepárdokból párat, meg persze támogató gépfegyereket (abban már nem vagyok otthon). Tankot szintén oroszországban keresnék.

Persze ezek csak tippek, nem értek hozzá egyáltalán, talán harcedzett külföldi tiszteket vennék fel kiképzőnek, meg lapátolnám a pénzt az USMC-nek kiképzésért.

Aztán lehetne esetleg egy elit sereget is verbuválni, ahova csak a legjobbak legjobbjai kerülnének be (megnéztem a Rohamlövészekről szóló videót, nem mondom hogy az első tizenöt percet túlélném, mert nem, de ez világszínvonalban gyenge, ettől még GI Jane is többet bír) - akiket viszont elvitetnék az Idegenlégióhoz, meg még egy pár jó helyre továbbképzésre. Később ezek képeznék a tisztikart és az altisztikart is, ami minden bizonnyal az egekig emelné a sorállomány minőségét. Persze csak vészhelyzetben, mert a sorkatonaság, mint az kiderült, tökéletesen értelmetlen pénzkidobás. Kb. ennyi, ha pénzem lenne, odaadnám annak aki ért hozzá, és nem bukik le azonnal, hogy szélhámos :D

2012. júl. 1. 01:02
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
hello!Tank:m2 abrams,leopard 2a6 önjáró löveg:m 71,as90,nlos-c,styker,zsu 23-4 kétéltű:gps 55 vadészgép: f-22 raptor,f-18 hornet,grippen,herrier légvédelmi ágyú/üteg/löveg:sz 60,sulban-b7300,tu 145,szu 57|2, teherautó:tatra, KAMAZ-43269 géppuska:gattling,Vulcan,m60,m243 saw géppisztoly:ak 47,ak105,amd 65,famas g2,H&K mp7 mp5 g36 c,m16,m14,m15 mesterlövész puska:berett m82a1,magnum,dragonow,sig 556-008 dmr,beretta 92 fs pisztoly:Beretta 92SB ,glock 19 vállról indítható rakéta:stinger,rpg,javelin gyerekek mára ennyi lenne.:)mielőtt elkezdtek irígykedni egy párat a netről szedtem :)
2012. júl. 14. 10:18
 13/13 anonim válasza:
58%
kb 50 000 fős különleges alakulat a legkeményebb kb 1 éves kiképzéssel(testi lelki) ak63d vel és dessert eagle-el és egyéb fegyverek még: rpg7,m60,uzi,mp5,tankokra ill. terepjárókra M2 Browning meg barett 50.cal snipernek
2012. nov. 29. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!