Milyen fegyvereket vennétek a honvédségnek, mennyi embert alakalmaznátok ha a pénz nem lenne akadály?
Na itt az én hadseregem :D
Orosz technikát vennék, MiGeket, a légierő részére, vadászgépben és helikopterben egyaránt, kézifegyvernek az AK családból (AK-103 utáni sorozatok már csak megütnek egy mércét), illetve a Gepárdokból párat, meg persze támogató gépfegyereket (abban már nem vagyok otthon). Tankot szintén oroszországban keresnék.
Persze ezek csak tippek, nem értek hozzá egyáltalán, talán harcedzett külföldi tiszteket vennék fel kiképzőnek, meg lapátolnám a pénzt az USMC-nek kiképzésért.
Aztán lehetne esetleg egy elit sereget is verbuválni, ahova csak a legjobbak legjobbjai kerülnének be (megnéztem a Rohamlövészekről szóló videót, nem mondom hogy az első tizenöt percet túlélném, mert nem, de ez világszínvonalban gyenge, ettől még GI Jane is többet bír) - akiket viszont elvitetnék az Idegenlégióhoz, meg még egy pár jó helyre továbbképzésre. Később ezek képeznék a tisztikart és az altisztikart is, ami minden bizonnyal az egekig emelné a sorállomány minőségét. Persze csak vészhelyzetben, mert a sorkatonaság, mint az kiderült, tökéletesen értelmetlen pénzkidobás. Kb. ennyi, ha pénzem lenne, odaadnám annak aki ért hozzá, és nem bukik le azonnal, hogy szélhámos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!