Tételezzük fel, hogy nem akadály a pénz. Mibe érdemes manapság ma befektetni és/vagy vállalkozásba kezdeni? Miért?
Szerintem hálózati értékesítésbe.
Mondjuk én hazabeszélek, mert nekem ez vált be. A legkisebb kockázattal lehet vállalkozásba kezdeni, szinte nulla befektetéssel, aránylag gyors a megtérülése.
A munka ugyanaz, mint bármilyen más értékesítés vagy üzletkötés esetén és ehhez még különösebb tudás sem kell, mert majdnem minden cégnél mentor program van, aki az első időkben segíti az új munkatársat, amíg az megtanulja a munkát. Szóval ez ráadásul tanulható is.
Ekkora összegnél már nem a vállalkozás a befutó.
Neked már befektetői fejjel is lehet gondolkoznod és megvan rá a lehetőséged, hogy több (megbízható, kiemelkedően jó hozamú) helyre is befektess. Konkrétumot nem írok ide.
Na jó egyet. Te vagy magadnak a legjobb befektetésed! Képezd magad olyan irányba, ami a habitusodnak, álmaidnak leginkább megfelelnek. Abban van a legtöbb pénz is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!