Milyen pc összeállítást ajánlotok a GTA IV full hd-ban max grafikán, zökkenőmentes játszásához (pénz nem akadály)?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 17:25
1/11 anonim válasza:
Ez kell a tökéletes működéshez: [link]
2/11 anonim válasza:
egy ph2 x4 955 (vagy i3ra) + 6850re épülő konfig bőven elég neki, az kb 150ből kijön.
3/11 anonim válasza:
Na ja, én csak simán a gyári követelményeket tálaltam, konfigot kismillió variációból lehet összerakni, ami elbírja a GTA 4-et, sőt nagyobbakat is, csak pénz kell hozzá, persze nem mindig a drágább a jobb...
4/11 anonim válasza:
Bocs, nem olvastam el a zárójeles részt. Ha pénz nem akadály, akkor mindegy milyen hardwerek, csak ebben a mennyiségben: VGA legalább 384 BIT-en 4 GB GDDR5-ön, Táp 1000 Watt, winyó 1 legalább 128 MB cache-vel, alaplap a legújabb, 4x4 GB RAM 1333 MHz-en, minimum egy 4x3 GHz-es proci min 8 MB Cache-vel, FULL HD-s monitor, ami minden 3D-s extrát támogat, nameg a legkirályabb billentyűzetet, legkirályabb egeret, legjobb hűtéseket, fény-tuningokat, és egyéb klassz dolgot. Ha nekem lenne rá pénzem, valahogy így nézne ki a konfigom. :D
5/11 anonim válasza:
Simon Richard:
Akkor az architektúrális elavulást nem nézed.
Amúgy ha lenni rá annyi pénzed hiába veszed meg sokat nem érsz vele és csak kidobtad az ablakon mondhatni.
6/11 anonim válasza:
Igen, talán igazad van. Bár jó lenne, ha ekkora teljesítmény lenne a kezemben. Néhány évig biztos nem kellene tuningolni. Csak azért írtam, mert ez nekem lenne jó (a jelenlegi konfigom elveszne mellette). Viszont ha megadna még néhány játéknevet, amiket tuti játszana, összeállíthatnánk neki egy jó konfigot tűrhető áron az Ipon.hu-n.
7/11 anonim válasza:
A legegyszerűbb az lenne ha megadna egy árat és hogy mi kell bele és akkor összedobnánk amit kell.
8/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha kevesebből akkor legyen 140-220 között:)
Mi ajánltotok Intel procis és sapphire radeon 6950 vagy 70-re gondoltam.
2011. nov. 30. 12:46
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez elég jó összeállítás: [link]
10/11 anonim válasza:
A Fene! Hogy kell beszúrni normálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!