Miért mondják mindig a magyarok, hogy az USA cserben hagyta őket 56-ban? Talán egy harmadik világháború jobb lett volna?
Ja értem. Indiánok, rabszolgaság, meg ilyenek, szóval ez a bajod az USA-val?
Akkor most biztos meg fog lepni, kisfiam, de egy olyan országban élsz, ahol a felmenőink ezer éve mind fosztogatásból gyilkolásból éltek, egy olyan országban élsz, ahol a rasszizmus és a gyűlölködés, irigykedés ott van minden házban.
És hogy amerikának nincs kultúrája? Ezt te sem gondolhatod komolyan, ez az egyik legnevetségesebb gondolat, amit ma hallottam, ugyanis nem létezik a világon még egy olyan kultúrában gazdag ország, mint az USA, ahol népek százai élnek egymás mellett és akinek a szaros mozijait, zenéit nézed, hallgatod.
Egyébként meg hogyne taplóznám le a rokonát? Nem találgattam, nem csirkebélből olvastam ki, hanem az OP azaon állításra alapoztam a véleményem, miszerint rühelli az amerikaikat.
Amit én tettem annak köze sincs a rasszizmushoz vagy az előítéletekhez.
Amit ti tesztek az szánalmas, és sajnos nem tudok ellene tenni semmit, mert nincs meg a közös csatorna köztünk, a logikáé és a tudásé, sajnos hiába próbálnék leállni veszekedni, mert nem ezekkel a dolgokkal alkottok véleményt, hanem a szaros érzéseitekkel.
Na és most menjetek szépen vissza adót csalni, utálkozni, cigánytverni, meg az asszonyt, meg amerikai zászlókat gyújtogatni, ahogy azelőtt csináltátok, hogy belekezdtünk ebbe a veszekedésbe.
"egy olyan országban élsz, ahol a felmenőink ezer éve mind fosztogatásból gyilkolásból éltek"
grautlálok, ha ennyit tudsz elmondani a magyar 1000 esztendőről, az államalapításról, a tatárjárás utáni újjáépítésről és még sorolhatnánk, akkor tényleg, minden elsimerésem, magyarságtudatból nagy nullára vizsgáztál!
magyar vagy egyáltalán???
ezer évig fosztogattunk meg gyilkoltunk? persze, 1241-ben is mi gyilkoltuk végig a tatárokat? 1526-1689-ig is mi hajtottuk szolgasorba a törököt? Trianon után mi raboltuk el más országok területét? A 2. vh. végén mi szálltuk meg Németországot majd Oroszországot?
És ha mi gyilkoltunk-fosztogattunk, akkor kik nem tették ezt? Érdekes, mert Galileit nem nálunk küldték a máglyára. Amikor a vallásháborúk korában Európa egymást ölte mert "te protestáns vagy, énmeg katolikus", akkor Erdélyben kimondták Európa első TELJES vallásbékéjét, ami még az augsburgit is megelőzte.
Ennyit rólad, te túlművelt "magyar"...
és azért idézőjelben mert szerintem nem vagy az....menj, lobogtasd a csillagos zászlót, éltesd azokat akik Jaltában majd Potsdamban eladtak a szovjetnek, akik megnyomoritották az őseink életét mert eladták Kelet-Európát a fejünk fölül....
gratulálok, ha neked az USA 200 éves történelme felsőbbrendű mint a mi (minimum!) ezer évünk!
Hja értem. A magyarok között nincsen többszázezer gyilkos, pedofil, nemi erőszakot elkövető, tolvaj, betörő, (többmillió) adócsaló, alkoholista, droghasználó meg semmi ilyesmi.
Mi, magyarok vagyunk a legfaszább nemzet a világon és más a nyomunkba sem érhet. A történelemben egy darab ocsmány húzásunk sem volt. Nem léptünk be a nácik oldalán a 2. világháborúba, nem fogtunk fegyvert a saját, vagy más ország népére sohasem rossz szándékkal, meg semmi ilyesmi. Ellenben az amerikaiak.. akiknek csak rossz húzásaik voltak.
Nevetséges vagy, ha azt hiszed, hogy nem vagyok nagyon is tisztában a magyar történelemmel és a történelem során a magyar nép által kivívott dolgokkal, de csak alacsonyabb szintre süllyedsz azzal, hogy nem veszed észre, hogy mennyire széllel szembe hugyozól, kedves barátom, amikor elfelejted, hogy mennyi mennyi ocsmány dolgot tettek az őseink.
Bizony sokkal több ocsmányságot csináltunk az alatt a másfélezer év alatt, mint amit te elismersz.
17:37-nél van a pont...
ha Mo. részéről megbocsájthatatlan bűn hogy a "német barbárság" oldalán belépett a háborúba, akkor az USA-nak nem bűn, hogy ő ugyanezt a "szovjet barbárság" oldalán tette? és ne jöjjünk a kiöregedett hülyeségekkel h a szovjet az jobb volt és hasonló baromságok...
Az USA kérlek szépen azért nagyhatalom mert kizsákmányolja a többi megszállt országot, vagy romba dönti egy háborúval,ráteszi a kezét az olajra, és aztán felajánlja hogy újjáépíti azt szép kis summáért, amit ő maga rombolt le.
Írta valaki hogy jöttek volna a lengyelek '56-ban.Nem a lengyelek, hanem a spanyolok:
http://www.youtube.com/watch?v=vR_-ZcLuq6w
Még egy szó a rasszizmusról és gyűlölködésről:Amerikában nyíltan (!) működik náci párt és a fehér felsőbbrendűséget hirdető White Pride tv, KuKluxKlán.
Az amerikai oktatásról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!