Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Zsidók, Izraeli jogban járatos...

Zsidók, Izraeli jogban járatos emberek!!?

Figyelt kérdés

Kedves válaszoló ki most e kérdésre rá kattintottál

Ha te nagy magyar,neonácista vagy,vagy csak attól attól félsz hogy az egész világnak ez a kis porszem állam kell stb... kérlek ne fecséreld drága idődet a kérdés megválaszolására és máshol éld ki gyűlöleted a világ ellen!!!

Szóval elnézést a "Zsidók" nyitószóért ha valakit sértene csak figyelemfelkeltésként írtam így.

Az lenne a kérdésem hogy .

1. Ha van zsidó felmenőm mennyire nehéz megkapni az állampolgárságot?

2 Ha megkaptam az állampolgárságot én is lehetek katona?

Tudtommal kötelező szolgálat van ,de ez akkor azt jelenti hogy nincs is hivatásos katonaság? És hogy keresnek az ottani pénzekhez képest?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat habár nem hiszem ,hogy itt fogok kapni ilyet.

És ha zsidózni akarsz kérlek tényleg ne itt tedd van rengeted olyan oldal oldal ahol ezt megteheted,de ez nem az!!!!!!!

2012. máj. 18. 05:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Van hivatásos része a katonaságnak, de oda csak pszichológiailag alkalmasakat vesznek fel, te meg láthatóan nem vagy az.
2012. máj. 18. 06:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Értem ,és megkérdezhetem hogy ezt mire alapozod?
2012. máj. 18. 06:15
 3/21 anonim ***** válasza:

Ha van igazolasod - pld egy hitkozsegtol szuletesi anyakonyvi kivonat - valamelyik szulodrol, nagyszulodrol, azt hiszem, azonnal megkapod az allampolgarsagot.

Az izraeli katonak nem kapnak fizetest (csak valami minimalis zsebpenzt). Ha zsido vagy, akkor kotelezo a katonasag.

A tovabbszolgalok viszont JOL keresnek.

2012. máj. 18. 06:36
 4/21 A kérdező kommentje:

06:36-s válaszoló

remélem igazad van nagyon örülnék ha ilyen egyszerű lenne!!!

2012. máj. 18. 07:06
 5/21 anonim ***** válasza:

Köpködni tudsz ránk, de olvasni nem? Micsoda dolog ez?

[link]

Az 1950-es Law of Return (hazatérés törvénye) alapján könnyen megkaphatod ha izraelita vagy. Kivéve ha veszélyesnek itélnek, bűnözői múltad van, vagy bizonyíthatóan részt vettél zsidóellenes cselekedetekben.

2012. máj. 18. 08:39
 6/21 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, hogy Izraelben van olyan fogalom, hogy "hajal boded" (maganyos katona). Ezt azokra a zsido fiukra-lanyokra mondjak, akiknek a csaladja nem Izraelben el, a gyerekek is kulfoldon (Amerika, Lengyelorszag, Oroszorszag, Kanada, stb) nevelkedtek, esetleg vissza is akarnak menni oda, de ugyanakkor vegig akarjak csinalni az izraeli katonasagot. Az izraeli hadseregben folyamatosa tobb ezer ilyen srav van. Ezeket a gyerekeket - ha akarjak - osszehozzak izraeli csaladokkal, amely befogadja oket. Igy a fiataloknak van hova hazamanniok a kimenokon, van a helyszinen tamogato hatteruk. Ezen kivul vannak katona-otthonok. Ezek altalaban 3-4 szobas + nappalis lakasok, amiket a szobaknak megfeleloen 3-4 maganyos katona kap meg, vagyis aki nem akar "csaladot", annak is megvan a maga egyeni kis kuckoja.
2012. máj. 18. 09:19
 7/21 Pro Patria ***** válasza:
Miért akarsz egy idegen hadsereget szolgálni?
2012. máj. 18. 12:47
 8/21 A kérdező kommentje:

Jogos a kérdés egyrészt.

Azért mert a honvédségben semmivel nem szolgálok semmit .

Van tiszthelyettes ismerősöm ,és az a legjobb témája a katonáskodással kapcsolatban ,hogy ps-en a mi tom melyik játékba mlyien csúcsot döntött meg munkaidőben,meg hogy milyen jól be b..sztak a tisztekkel.

Perzse nem ilyen az egész honvédség (remélem) nincs rálátásom az egészre.

És ha ki akarnák menni külföldi misszóba az kb lehetelen a 15e főből asszem maximum 600 -an vannak valahol kint.

A többiek a laktanyába szórakoznak a gépfegyverekkel ,minimálbérért.

Meg egyébként szerintem már annyira nincs idegen hatalom-saját haza .Igazából a globalizációból eredően ez már nem igazán áll helyt legalábbis katonai szempontból .Meg hát M.O. és Izrael is Nátótag úgy ,hogy még szövetségesek is.

Meg igazából az igazságot szeretném szolgálni ,hogy milyen zászló alatt az már nekem mindegy.

Egy Világhábórúban ahol M.O. kéne megvédeni mert az igazság is ezen az oldalon lenne ,akkor természetesen haza jönnék (vagy szöknék) De tenném ezt úgy hogy olyan kiképzést kaptam ,hogy felérek egy zászlóaljjal.

És még rengeted indokom van de aszt hiszem ez is elég lessz.

2012. máj. 18. 13:15
 9/21 anonim ***** válasza:

,,Meg igazából az igazságot szeretném szolgálni ,hogy milyen zászló alatt az már nekem mindegy."

Ilyen megfontolásból akarsz palesztinokat cseszegetni?

2012. máj. 18. 14:04
 10/21 anonim ***** válasza:
Izrael éppenséggel nem NATO tag.
2012. máj. 18. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!