Csak az Izraeli tankokban vannak beépített WC-k? (a pontos típusát most nem tudom megmondani).
Figyelt kérdés
Ezt komolyan kérdezem, mert láttam pár tanknak a leírását és eddig csak az Izraeli tankoknál találtam ilyent. Azért gondoljunk csak bele: ez taktikai előnyt is jelenthet, mert akkor a benne ülő tisztnek nem kell kimennie.2011. jún. 24. 18:54
1/9 anonim válasza:
Azért annyira nagy előny nem lehet, mert gondolom a nem-izraeli katonák sem másznak ki a tankból csata közben, hogy neki most kakilni kell.
2/9 anonim válasza:
bizony nem! Beszarnak, úgy ahogy vannak!
3/9 anonim válasza:
Ha csata közben a pöcegödröt talaljak el, nagy szarban lehetnek!
4/9 anonim válasza:
Melyikben van? A Merkavában?
(azt nem tudom, hogy budi van e benne, de azt hallottam, hogy a Merkavában légkondi van)
5/9 anonim válasza:
Szép darab tank lehet!...
Női-, férfi WC, sőt, bizonyára zuhanyzó és beépített ruhás-, meg konyhaszekrény is van benne, - az erkélyről nem is beszélve.
- A háború nem erről szól, Kérdező.
6/9 Pro Patria válasza:
Minek lenne tankban vécé? Vegyük sorba a körülményeket:
1) Harc van. - nyilván senki nem hagyja el ilyenkor a helyét
2) Pihenő van. - minek maradna a tankban?
3) Béke van. - minek maradna a tankban?
8/9 Eronne válasza:
nekem nincs tankom megis van wc-m megyek a perzsakhoz alkdozni
9/9 anonim válasza:
Ha olyan vécé van, mint a vonaton, hogy kipotyog, az elég nagy szívás, egyszer mesélték, hogy régen egy várban egy kém jelentette az ellenségnek a király napirendjét. És amikor az wc-re ment, a törökök szépen kiszedték egy ágyúval xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!