Splash kérdése:
Ma szóltak, hogy sikerült bekerülnöm Szolnokra szerződésesként. A beosztást még nem tudták megmondani, /elég sok papírom van/de 4-6 héten belül vonulok majd be. Mentességem is van alapkiképzés alól. Mi a véleményetek a szolnoki alakulatokról?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 16:27
1/6 anonim válasza:
Én nem tudok sokat róla.De gratulálok a sikeredhez.:) Irigyellek mert én nem lehetek katona:/:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sok sikert az életben!
2011. jún. 1. 21:23
4/6 iPortal válasza:
Hát nem tudok szinte semmit az itteni katonaságról, de én szolnoki vagyok :)
5/6 anonim válasza:
szívből gratulálok ma már nehéz bekerülni a hadseregbe remélem nekem is összejön :)
6/6 anonim válasza:
Vannak szolnoki katona ismeröseim. Azt mondják, hogy az összetartás elég jó. Az egyik ismerösöm, pl tiszthelyettes, nemsoká szerelni fog. Jólo összehaverkodott az egyik katonatársával és együtt belevágtak a méhészetbe. Úgy néz ki, hogy a hivatásos szolgálat után elég jól meg fognak élni belöle.
Az ilyen történetek is jól jelemzik, hogy milyen a kollektiva egy egy helyen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!