Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy nő legyen katona?

Egy nő legyen katona?

Figyelt kérdés
Elnézést azoktol a hölgyektől akik ugyanezt tervezik,vagy már bennevannak, de én nagyon elítélem ezt a dolgot! Nekem ez teljesen elfogadhatatlan dolog,mégpedig azért mert jelenleg a barátnőm kijelentette hogy ő márpedig katona lessz(pilóta), én nemakarom megmondani hogy mitcsináljon az életével, de én mindig nyiltan mondom neki is hogy ez nemnormális dolog! Én a katonasággal amugysem vagyok kibékülve, de az hogy a párom annak menjen...hát ez bosszant! Ő mint nő bekerül a sok pasi közé,ugye nemkell mondanom hogy nemhagy nyugodni a dolog, de ezzel szerintem más férfi is igylenne,ezért nagyon rossz dolgokra tudok gondolni hogy mik a lehetséges dolgok amik történni fognak! Ti mitgondoltok erről az egészről? Menjen egy nő katonának? vagycsak én gondolkozok igy?
2009. jún. 26. 15:28
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

Emberek mi a baj azzal ha egy no katona akar lenni? 15 eves vagyok es lany, es katona akarok lenni. Katona tagoztaos vagyok az iskolaban, es mindent megteszek annak erdekeben, hogy sikeruljon elernem. Szerintem egy noi katonat sokkal jobban megkene becsulnotok. Tobbre kene tartani. Azert mert te kedves kerdezo nem lennel kepes ra szellemileg se fizikalag arra amit a Magyar Honvedseg elvar, attol a baratnod meg kepes lehet ra. Foleg ha olyan komoly szandekai vannak. Lehetseges, hogy a kerdes mar nem aktualis, remelem azert mert bekerult es te elfogadtad es tamogatod, nem azert mert nem is jelentkezett az ilyen leszolok miatt, mint pl a ferfi aki a parja. Ez reszbol nagyon sajnalom a not, hogy nem allsz ki mellette, szerintem te sem orulnel neki ha a parod nem tamogatna.

A kommenteloknek meg csak annyit mondanek, hogy egy no is lehet hivatasos katona, ha megvan benne az elhatarozas es a kitartas amit a kemeny munka hoz meg.

2015. márc. 7. 13:17
 32/33 anonim válasza:
Ismered Hua Mulan (Mulán) igaz történetét ? Ha igen akkor tudod hogy mekkora tisztelet járt neki amiért nőként megmentette Kína népét és magas rangot ért el és ő maga képezte ki a férfiakat akik nem is tudták hogy nő a kiképzőtisztjük . Nekem személy szerint a kedvenc mesém :) . Annyira bátor és tisztelendő az egész . Szerintem egy nő is képes arra amire egy férfi .
2015. júl. 15. 19:55
 33/33 anonim válasza:
Utolsó voltam 18/L
2015. júl. 15. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!