Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha a Jobbik jut hatalomra van...

Bence_00 kérdése:

Ha a Jobbik jut hatalomra van esély a katonaságra?

Figyelt kérdés
Tehát van erre esély, hogy újra kötelezővé teszik a katonaságot , mondjuk én szívesen mennék harcba az országomért . Nagy Magyarországért viszont meg is halnék. 15/F

2012. ápr. 8. 00:40
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
41%
Egyet értek a kérdezővel!
2012. ápr. 9. 23:22
 42/47 anonim ***** válasza:
68%
Miért mindenre a harc a megoldás? Emberek halálát okozni egy ügy érdekében sose vezet jó vég felé. De ha ennyire menni akartok lépjetek be a katonaságba. A cigányok is részben azért viselkednek így, mert mi sem vagyunk jobbak hozzájuk. Nagy Magyarországról meg ne is álmodjatok. Ha megint miénk lennének a területek, akkor a magyarok százalékos aránya az országon belül 40% köré csökkenne, így ez a nagy magyarkodás pont az ellenkezőkép sülne el.
2012. ápr. 10. 00:58
 43/47 anonim ***** válasza:
41%
Igen lecsökkenne a magyarság aránya, de idővel megint megnőne, főleg, hogy vándorolnának ki az ország területéről... de gondolj bele, az 1920-as években törődtek ezzel? Nem és akkor is lehettek volna ilyen problémák, és ezért nem csatolják el, de mégis elcsatolták.
2012. ápr. 10. 12:32
 44/47 anonim ***** válasza:
77%
Részleges revízió kéne, kb. úgy mint 1941 - 1945 között.
2012. ápr. 10. 13:23
 45/47 anonim ***** válasza:
89%

"magyarkodás"

Sajnos nem találom a szótárban ezt a szót, definiálnád nekem? Köszönöm.

2012. ápr. 10. 17:53
 46/47 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy a cigányok csak akkor támadnak csoportosan, ha - szerinted - jobbikos kommentelő ír valamit a gyk-n? Szerintem teljesen függetlenül mindentől csoportosan szoktak támadni.
2012. ápr. 10. 19:15
 47/47 anonim válasza:
31%

Kedves kérdező!

Mély örömmel tölt el hogy vannak még olyan emberek rajtam kívül akik Nagy-Magyarországért meghalnának ! Tiszteletem !

2013. febr. 3. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!