Ha a Jobbik jut hatalomra van esély a katonaságra?
aha, akkor meghalnál egy tonna románért, szlovákért, stb...
inkább tanulj, érettségizz le, szerezz szakmát, azzal segítesz a legtöbbet az országnak.
Kivételesen egyetértek Kolopelével! Ha átéltetek volna egy háborút,akkor nem akarnátok harcolni!
Sőt! Ha háború lenne,az első puskalövésre,ahol rátok lőnek,bebújnátok egy egérlyukba.
Az első világháború jutott eszembe és ahogy a kérdezőhöz hasonlóan özönöltek az emberek a toborzóirodákba. Aztán amikor jött a mustárgáz és végignézték hogy a dummdumm golyók leszakítják a legjobb barátjuk karját már másképp gondolkodtak...
A 2. világháború is csak addig volt jó amíg nyerésre álltunk! Mikor már a nőket erőszakolták tömegesen Budapesten akkor már nem volt annyira szuper!
Szóval akik Nagy Magyarországért akarnak harcolni azokat kiküldeném mondjuk Afganisztánba ahol a férfiak 60-70%-a csonka a végtelen háború miatt hogy harcolgasson meg nézze meg milyen ez az egész! Majd ha még mindig élvezi a leszakadó testrészek látványát, az égő otthonokat és a nők erőszakolását akkor hajrá, fusson nekik egyedül!
Az a baj hogy akik háborút akarnak azoknak valami romantikus elképzelésük van a háborúról! Ajánlom a kérdezőnek hogy nézegessen harctéri képeket hullákkal és gondolja végig hogy azok a legjobb barátai és rokonai akik ott fekszenek! Na még mindig akarja a háborút? Mert ha igen akkor had ne írjam le a véleményem...
Hamarabb kivisznek Irakba és egyéb helyekre "rendfenntartó" katonának, mint ahogy eljönne az idő, hogy a régi nagy-Magyarországért harcolhatnál. Ettől kezdve elég, ha figyeled a médiákat, ott hogyan halnak meg napjainkban is a kintlevő "idegen alakulatok" katonái.
Szállj le a földre és nézd a realitásokat!
Előbb a csonka hazában kell rendet tenni, utána lehet csak gondolkodni az elszakított területek visszacsatolásán. De! A Jobbik nem tud és nem is akar rendet tenni. Gyökeres változás kell, amit a demokrácia nem képes elhozni. Azért mert négyévente behúzol egy x-et nem fogod megváltani az országot.
A nagy pacifista előttem szólókhoz meg azt mondom, hogy ha az őseink is így gondolkodtak volna a Magyar nemzet 100év alatt kipusztult volna miután a Kárpát-medencébe jöttünk.
Mohács, Muhi, Arad! Akik ott fekszenek a föld alatt ők nem sajnálták az életüket. Nekik és a hozzájuk hasonló hősöknek köszönhetjük, hogy még létezik Magyar.
Ha kell én is képes lennék meghalni a hazámért. De engem ne akarjatok Afganisztánba küldeni, az nem az én harcom, semmi közöm se az afgánokhoz, se az usához.
"Vannak idők, amikor élni kell a
nemzetért, vannak idők, mikor halni
kell a nemzetért. Élni akkor kell,
amikor egy igazságot kell adni a
nemzetnek, hogy tovább
fennmaradhasson; halni akkor kell,
amikor az adott igazság erkölcsi,
szellemi, anyagi rendjét és rendszerét
meg kell védeni, hogy a nemzet ne
pusztuljon el." /Szálasi Ferenc/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!