Ha a Jobbik jut hatalomra van esély a katonaságra?
A bulgárok nem támadnának a románokra, mert nincs rá okuk. Dél-Dobrudzsát a II. világháború után megtarthatták, így jóba vannak köszönik szépen. A moldáv - román viszony nem tudom honnan veszitek, hogy ellenséges, politikai szinten lehet, hogy eléggé az, de annak ellenére országos jó haverok. Én Kolozsváron vagyok egyetemista és így első kézből látom, hogy hogyan telepítik be őket, aztán meg magyarellenességben túl tesznek az itteni románokon is.
Amúgy az EU sem ugrana ki a bőréből örömében, hogy Magyarországon Jobbik-kormány van: kezdenék szajkózni, hogy diktatúra van, majd ugyanolyan szankciókat vezetnének be az ország ellen, mint Fehéroroszország esetében. Azért háború szerintem nem lenne, de elég erősen elszigetelődnénk nemzetközileg.
Ez az én szerény véleményem.
Ha már így Nagy-Magyarországra terelődött a szó, én azt mondom, higgyetek benne, higgyétek hogy lesz még újra hatalmas országunk, higgyetek Istenben, higgyetek a nemzetben!
Igen, hiszek benne, de azt tudom, amíg a Csonkaországban nem lesz rend, addig nem tehetünk semmit. Ezért kell építeni a gazdaságunkat, hogy szebb jövőnk lehessen. Na de hogyan? Például nem külföldi árut veszel a boltban hanem magyart. Nem külföldi áruházban vásárolsz hanem magyarban. Sok kicsi sokra megy alapon, építgethetjük a gazdaságunkat. Nem véletlen, hogy minket daraboltak szét ennyire. Az EU seggét nyaljuk, holott nagyhatalom voltunk.
Nem tudom, hogy lesz-e katonaság, szerintem lesz, de csak ha növekvő tendenciát mutat majd a gazdaságunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!