Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek is katonának...

Szerintetek is katonának "születtem"?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm említette már, hogy katonának kéne mennem. Mindig azzal érveltek, hogy határozott, céltudatos vagyok, mindig teljesítem azt, amit mondanak, sosem kérdezek. Testnevelés órán ha 2 fokba kell kimenni futni, kimegyek, nem reklamálok, emellett az állóképességem is elég jó. Eddig legyintettem ezekre,mondván biztos véletlen egybeesés az egész, de most hogy hamarosan pályaválasztás előtt állok, kicsit fontolóra vettem a dolgot.

16/F

2012. márc. 2. 13:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Testnevelés órán ha 2 fokba kell kimenni futni, kimegyek, nem reklamálok, emellett az állóképességem is elég jó"

Ettől még senki sem lett katona. Kibeleznél embereket?

2012. márc. 2. 17:55
 12/29 anonim ***** válasza:
64%

"És miből gondolod hogy ha 65 éve nem volt tűzharc (legalábbis Magyarországon - amiben megint tévedsz mert akkor szerinted mi volt 1956-ban?) akkor a következő 65 évben se lesz?"

Én a délszláv háború idején voltam katona, és megnyugtatlak, hogy volt. Az pedig nem 65 év telt el, hanem csak 20.

2012. márc. 2. 18:00
 13/29 anonim ***** válasza:

"Valljuk be, hogy igen kevés esélye van annak, hogy egy magyar katona bevetés közben veszti életét."

Hát felétek lehet. Itt igenis nagyon jó esély volt rá.

2012. márc. 2. 18:02
 14/29 A kérdező kommentje:

ma 17:17

Benned meg volt 16 évesen?

Ennyit a gyakorikérdésekről... Az ember föltesz egy kérdést, ami épp fölmerül benne, és vitává, oltogatásokká alakul át. Annak a pár embernek köszönöm szépen, aki értelmes választ adott. Megkérdezik, hogy mi a véleményem, a katonaságról, leírom kis ráadásnak hogy mellesleg az apám is katona, és erre is "oltásokat" kapok. Szánalom, persze tisztelet a kivételnek. A 2 fokban való futás pedig csak példa volt arra, hogy nincs ellenemre semmi, de ezt is sikerült ki figuráznotok.

2012. márc. 2. 18:09
 15/29 anonim ***** válasza:

"Én a délszláv háború idején voltam katona, és megnyugtatlak, hogy volt. Az pedig nem 65 év telt el, hanem csak 20.

"

Igen volt csak nem Magyarországon.

2012. márc. 2. 19:31
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

"Hát felétek lehet. Itt igenis nagyon jó esély volt rá.

"

Ha Boszniában laksz talán el is hiszem.

2012. márc. 2. 19:33
 17/29 anonim ***** válasza:

18:09

sőt, még mindig megvan

csak nem megsértette valaki az érzékeny szegénykémet?

ébredj föl buta pötcs, és lépj ki az álomvilágból, aztán tanulj valami értelmes szakmát, amivel pénzt is lehet keresni és elég érte föltenni a büdös lábadat az asztalra

2012. márc. 2. 19:37
 18/29 anonim ***** válasza:

átlagos tulajdonságok a jobbikfajta emberekből.

Ha apád is katona, ő segíthetne elötted.

A pályaválasztás nem 13/4 évesen szokott a 8.as tanulók elött álni? Mert ha 8.as avgy gondolom buktál szal nem egy einstein vagy tehát nem a diplomára fogsz gyúrni.

Másrészt a katonaságnál gyakran katasztrófavédelemnél fogsz dolgozni, elég kevés fiztéssel.

2012. márc. 2. 19:42
 19/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem is, amilyen kérdést kiírok egyből hülye válaszokat adnak de tisztelet a kivételnek.
2012. márc. 2. 22:00
 20/29 anonim ***** válasza:

"Az afganisztáni lövöldözés egészen kevés magyar katona kiváltsága volt és kb. senki nem sérült meg benne."

Elég sok tűzharc előfordul kint és volt már jó pár sebesültünk, sőt halottunk is.

"Valljuk be, hogy igen kevés esélye van annak, hogy egy magyar katona bevetés közben veszti életét."

Sajnos nem olyan kevés az.

2012. márc. 2. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!