Szerintetek mennyire érdemes hivatásos katonának menni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 16:27
2/4 anonim válasza:
Ha szeretne az ember idegen érdekeket kiszolgálni és kard által elveszni, akkor mindenképp. Én békepárti vagyok. Ellenséget mindig kreálnak és kreálni is fognak. Én azért nem mennék hivatásosnak hogy miután alaposan kimosták az agyam, és elég jó gyilkoló biorobotot faragtak belőlem, Afganisztánban amerikai érdekeket képviseljek, vagy hogy tálibokat lövöldözzek, akik amúgy ha jó szándékkal megyek, el is szállásolnak..és mikor hazajövök halom pénzzel, amit aztán elautózok, eliszok meg elk*rvázok, és rájövök hogy uncsi az élet, visszamegyek, eljátszom még párszor, és már minden emberi kivész belőlem, a végén ottmaradok egy sivatagban vagy hazajövök rokkkantan..vagy abba őrüljek bele, hogy csupa zombival vagyok körülvéve..
3/4 anonim válasza:
Első válaszadó vagyok.
Kedves második!
Ha nem írtad volna le a válaszod, sokkal okosabb maradtál volna...
Az a benyomásom támadt, hogy rendkívüli mélységben nem ismered sem a magyar katonákat, sem a Magyar Honvédséget, sem a NATO szerepvállalást.
Kérlek szépen:
- nézz utána dolgoknak.
- beszélj néhány magyar katonával.
- ne terjessz marhaságokat.
Előre is köszönöm.
4/4 anonim válasza:
ha szereted a katonásdit érdemes. De ha még tanuló vagyok, inkább tanulj, hogy jó állásod legyen!
Az a baj a (magyar) katonákkal, hogy még az alacsonyabb rangú tisztek is alig keresnek, akkor egy egyszerű közlegény?! A missziók pedig elég veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!