Szerintetek is katonának "születtem"?
Sok ismerősöm említette már, hogy katonának kéne mennem. Mindig azzal érveltek, hogy határozott, céltudatos vagyok, mindig teljesítem azt, amit mondanak, sosem kérdezek. Testnevelés órán ha 2 fokba kell kimenni futni, kimegyek, nem reklamálok, emellett az állóképességem is elég jó. Eddig legyintettem ezekre,mondván biztos véletlen egybeesés az egész, de most hogy hamarosan pályaválasztás előtt állok, kicsit fontolóra vettem a dolgot.
16/F
ezek az erények az élet több területén is előnyösek, viszont párkapcsolatban hátrány lehet.
Azért mert édesapád katona, még nem kell, hogy te is az legyél.
Gondold át és csakis magad miatt válassz pályát.
"harcolnál életveszélyben? Hóban-fagyban-sivatagban a bajtársak oldalán?"
Na ezektől nem kell félnie egy magyar katonának. Kb. 65 éve nem volt tűzharcban magyar katona.
" "harcolnál életveszélyben? Hóban-fagyban-sivatagban a bajtársak oldalán?"
Na ezektől nem kell félnie egy magyar katonának. Kb. 65 éve nem volt tűzharcban magyar katona."
1.
2.
És miből gondolod hogy ha 65 éve nem volt tűzharc (legalábbis Magyarországon - amiben megint tévedsz mert akkor szerinted mi volt 1956-ban?) akkor a következő 65 évben se lesz?
Az afganisztáni lövöldözés egészen kevés magyar katona kiváltsága volt és kb. senki nem sérült meg benne.
"legalábbis Magyarországon - amiben megint tévedsz mert akkor szerinted mi volt 1956-ban?)"
1956-ban több CIVIL lövöldözött mint katona. Valljuk be, hogy igen kevés esélye van annak, hogy egy magyar katona bevetés közben veszti életét.
"mindig teljesítem azt, amit mondanak, sosem kérdezek."
amint bekapcsolod a birkaüzemmódot, "tökéletes" katona lehetsz, na most ez nagyon jó lesz a feletteseidnek, de neked egyáltalán nem
testnevelésórán pedig nem kellene 2 fokba kimenni, egyébként , nehogy azt hidd, hogy ez olyan nagy dolog, és ezáltal te olyan kivételes vagy
amiket felsoroltál kb minden második 16 évesben megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!