Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Kíváncsi lennék a véleményetek...

Kíváncsi lennék a véleményetekre. A2. vh. Másképpen alakult volna, ha Hitler mondjuk a zsidókat maga mellé állítja, és a pirézeket teszi bűnbakká?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A pirézeket? Miért nem mindjárt a Hobbitokat?
2012. febr. 23. 09:35
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én is hobbit vagyok?
2012. febr. 23. 09:51
 3/12 Theorba ***** válasza:
52%
íme, egy igazi megbékélést hozó kérdésfelvetés.
2012. febr. 23. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem létező népet, hogy okoljon? :D Akkor fogta volna inkább a Buckalakókra XD
2012. febr. 23. 19:19
 5/12 A kérdező kommentje:
DIREKT, nem 1 létező népet írtam.
2012. febr. 24. 08:17
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Elég hülye kérdés a zsidók voltak a bűnbak rajtuk keresztül tudta leginkább összefogni a német népet, ha viszont olyan népre fogja ami nincs akkor senki nem foglalkozik vele...
2012. febr. 25. 00:08
 7/12 anonim válasza:
52%
Hát senkit sem kellett volna bűnbakká tenni... max. az ilyen embereket akik idióta kérdéseket tesznek fel
2012. febr. 26. 15:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó,átfogalmazom,mert az előző kérdésemre csak kretének válaszoltak.Arra lettem volna kiváncsi,hogy ha Hitler maga mellé állítja a zsidókat,a pénzükkel,kapcsolataikkal és beajánlja nekik a 2000 éve áhított saját országot,vajon másképp alakult volna -e a 2.világháború,mert mint tudjuk,a háború lezárulta után 2 évvel megszületett az önálló zsidó állam.Úgyhogy aki eddig nem értette,ne is válaszoljon.
2012. febr. 29. 14:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a Buckalakósat írta és csak azért írtam mert a kérdés elég értelmetlennek tűnt. Ahogy most írtad sztem az se változtatott volna sokat a háború menetén ha olyan stratégiát alkalmaznak ahogy a háborúban tették. Más stratégiával tudtak volna nyerni.
2012. febr. 29. 14:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Most már értitek a kérdést,remélem...Arról akartam kérdezni a véleményetek,amiről a kérdés is szólt.Azt a töménytelen pénzt,amnit a zsidó származásúak magukénak tudhattak,vajon a náci németország vagy amerika használta ki jobban?
2012. febr. 29. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!