Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ez tényleg igaz, vagy szimplán...

Ez tényleg igaz, vagy szimplán kitaláció?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy Izrael minden európai fővárosra irányított rakétát (asszem atombombát de nem biztos), természetesen csak végszükség esetére.

FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK!!

Nekem nincs bajom Izraellel, csak nem értem ezt az állítást. Az USA-nak sincs ennyi atombombája, de szerintem ez hülyeség. Milyen végszükséglet?

(most kérlek REÁLIS válaszokat várok, most ez NEM provokáció, csak azt akarom megtudni hogy ez igaz vagy hülyeség...)

2012. febr. 12. 20:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Tudom.

Köszönöm a válaszokat! Csak a realitását szerettem volna tudni, tehát akkor valószínűtlen.:)

2012. febr. 12. 21:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ilyen van. Izraelnek egyelőre nem ellensége Európa, ott van neki helyette az egész arab világ. Persze bármi kitelik tőlük...
2012. febr. 12. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem akár igaz is lehet.

Az Egyesült Államok nukleáris arzenáljáról (wikipédia):

Nukleáris program indítása: 1939 október 21

Első kísérleti robbantás: 1945 július 16

Első fúziós kísérleti robbantás: 1952 november 1

Utolsó kísérleti robbantás: 1992 szeptember 23

Legnagyobb kísérleti robbantás: 15 Mt (1954 március 1)

Összes kísérleti robbantás: 1,054 darab

Legnagyobb készlet: 31255 robbanófej (1967)

Jelenlegi készlet: 5113 robbanófej

Szóval van annyi atombombájuk...

2012. febr. 12. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, attól hogy a wikipédiában van róla cikk még nem jelenti azt, hogy "közzé van téve"! A wikipédián a reptiloidokról is van cikk, akkor az is közzé van téve, hivatalos és ennélfogva igaz?
2012. febr. 12. 22:46
 15/19 A kérdező kommentje:

Dehogyis.

Amúgy szerintem pletyka, Izraelnek nem ellensége Európa. Az oké hogy lenne atombombájuk, de gondolom nem erre pazarolnák el. :)

2012. febr. 12. 22:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Izraelnek is vannak nem éppen szép dolgai, de ezt még Észak-Koreáról se tudnám elképzelni.
2012. febr. 12. 23:37
 17/19 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Nézd ha én lennék az izraeli hadsereg feje valószínűleg egy arab fővárost vagy akár más várost találnék célpontnak és nem pld Stockholmot.

Persze lehet hogy az izraeli vezérkarban csupa elmebeteg idióta ül aki szerint fontosabb elpusztítani Prágát mint mondjuk Teheránt.

2012. febr. 12. 23:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora baromsagot reg hallottam. Semmi oka nincs Izraelnek Europat loni.

Viszont egy TENYLEGES hir, ami megjelent az egesz vilagsajtoban: Izrael es a NATO kozos tengeri haderot fontolgat.

Talan tudjak az emberek, hogy a NATO tobbszor felajanlotta Izraelnek a csatlakozast, de Izrael elutasitotta. (Neki eleg a sajat teruletenek a vedelmevel foglalkozni, nem szandekozik mas viszalyokba is belekeveredni). Ezert meglepo a hir, hogy most felajanlottak a NATO-nak, hogy nehany hadihajojukat ESETLEG a NATO bekapcsolhatja tengeri orjarataiba.

2012. febr. 13. 06:19
 19/19 A kérdező kommentje:
A NATO eddig is Izrael szövetségese volt. Az már más kérdés hogy remélem NEM keveri bele a NATO-t a háborúba...bár a NATO békefenntartó így nem igazán lényeges. De mivel Izrael nem tagja a NATO-nak így nem kötelező mellé állni. Ezt maguk a NATO tagországok is eldönthetik.
2012. febr. 13. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!